Komunal

PULSKA CRTICA

Nove klupe za odmor na pulskoj zelenoj tržnici

Rado na njima predahnu gospođe umorne od špeže, umirovljenici se podruže. Blizu je i autobusa stanica pa klupice služe kao usputna stanica do čekanja autobusa


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Rado na njima predahnu gospođe umorne od špeže, umirovljenici se podruže. Blizu je i autobusa stanica pa klupice služe kao usputna stanica do čekanja autobusa

Dijelić okoliša pulske tržnice je uređen - pomaknuti su dotrajali štandovi s odjećom te postavljene dvije drvene klupe i košarice za smeće. Da su dodatne klupe na mrkatu bile potrebne dovoljno govore fotografije - stalno su pune.

Rado na njima predahnu gospođe umorne od špeže, umirovljenici se podruže. Blizu je i autobusa stanica pa klupice služe kao usputna stanica do čekanja autobusa.

Ovaj dio zelene tržnice dugo je bio neuredan i u potpunosti zapušten, a ovo je nadajmo se, samo početak njegova cjelokupnog uređenja. Sada bi valjalo osmisliti dio sa štandovima na kojima se prodaje tekstil. Još kad bi i robnoj kući svanuli bolji dani? 

I na kraju samo savjet - iza klupica treba ponovo zasaditi stablo, na mjestu gdje je ostao samo goli panj.


Nastavite čitati

Pula
 

SJEVERNI POL NA FORUMU Baka Mraz i vilenjaci dočekuju mališane

Rezidencija Djeda Mraza bit će otvorena svakog dana od 10 do 13 i od 17 do 20 sati, a u bajkovitom okruženju mališene, za sada, dočekuju Baka Mraz i vilanjeci. Stoga, ako nemate gdje s klincima dok pada kiša (većina je programa na otvorenom odgođena) skočite do pulskog sjevenog pola

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.