Komunal

u nedjelju i ponedjeljak

Ponovo trenažni letovi nad Pulom

Planirani početak letenja je 23. siječnja u 9 sati, a završetak 24. siječnja u 18 sati, javljaju iz Pulske zračne luke


 
1 min
Borka Petrović

Planirani početak letenja je 23. siječnja u 9 sati, a završetak 24. siječnja u 18 sati, javljaju iz Pulske zračne luke

Od 23. do 24. siječnja u Zračnoj luci Pula i u neposrednoj okolici grada Pule, odvijati će se trenažno letenje zrakoplovne kompanije Swiss International Air Lines na tipu zrakoplova Boeing B777.

Letenje će se odvijati u svrhu preobuke profesionalnih pilota na tip zrakoplova, a posade će uvježbavati publicirane procedure polijetanja i slijetanja.

Planirani početak letenja je 23. siječnja u 9 sati, a završetak 24. siječnja u 18 sati, javljaju iz Pulske zračne luke.


FOTO: Pixabay

Nastavite čitati

Pula
 

Boljunčić Zoričiću: "Zašto Puležanima oduzimaš viziju Pule?"

"Sva njegova priča oko otvaranja očiju, natječaja, tenisica, referenduma itd., ima za cilj samo jedno – distancirati se od suštine problema – a suština je kakvu Rivu žele Puležani?! Umjesto toga, Zoričić se u javnom prostoru arogantno i bahato prepucava temama koje se miču od ključnog pitanja, a to je Riva", napisao je Boljunčić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.