Komunal

u nedjelju i ponedjeljak

Ponovo trenažni letovi nad Pulom

Planirani početak letenja je 23. siječnja u 9 sati, a završetak 24. siječnja u 18 sati, javljaju iz Pulske zračne luke


 
1 min
Borka Petrović

Planirani početak letenja je 23. siječnja u 9 sati, a završetak 24. siječnja u 18 sati, javljaju iz Pulske zračne luke

Od 23. do 24. siječnja u Zračnoj luci Pula i u neposrednoj okolici grada Pule, odvijati će se trenažno letenje zrakoplovne kompanije Swiss International Air Lines na tipu zrakoplova Boeing B777.

Letenje će se odvijati u svrhu preobuke profesionalnih pilota na tip zrakoplova, a posade će uvježbavati publicirane procedure polijetanja i slijetanja.

Planirani početak letenja je 23. siječnja u 9 sati, a završetak 24. siječnja u 18 sati, javljaju iz Pulske zračne luke.


FOTO: Pixabay

Nastavite čitati

Pula
 

PULA Domaće jedriličarke Una Krivić, Nika Fornažar i Iva Rokvić najbolje u klasama

U najbrojnijoj klasi Optimist (144 takmičara), pobijedio je Cristian Casetllan iz Triestina sport del Mare. U klasi ILCA 4 nastupila su 22 jedriličara i jedriličarke, najbolji je bio Jeremias Patikryl iz Češke, a među djevojkama je najbolja bila Nika Fornažar iz porečkog Horizonta. U klasi ILCA 6 u kojoj je nastupilo je 12 takmičara, najbolje se snašla Iva Rokvić iz JK Uljanik, na drugom mjestu je završio Luka Pahljina (Uljanik), dok je 3. bila Manola Miletić iz Kvarnera

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.