Komunal

pozvani građani

POS-STANOVI U PULI Doznajte sve o projektu i uvjetima 4. listopada u Circolu

Grad Pula poziva sve zainteresirane da prisustvuju prezentaciji Programa izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje


 
1 min
Istra24
Foto Grad Pula

Grad Pula poziva sve zainteresirane da prisustvuju prezentaciji Programa izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje

U utorak, 4. listopada u 17 sati u Zajednici Talijana – Circolo u Puli održat će se prezentacija Programa izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje za Grad Pulu na kojoj će predstavnici Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) detaljno predstaviti cjelokupan program te dati odgovore na pitanja zainteresiranih građana.

Radi utvrđivanja Liste reda prvenstva Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Pule objavljen je 15. rujna 2022. godine javni poziv s rokom dostave dokumentacije do 15. listopada 2022. godine.

Odlukom o uključivanju Grada Pule u Program izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje, koja je donijeta na sjednici Gradskog vijeća održanoj 1. lipnja 2022. godine, Grad Pula omogućit će građanima rješavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitetestanovanja izgradnjom stambenih jedinica, uz poticaj javnih sredstava te uz mogućnost kupnje po pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate, navodi se o projektu na stranicama Grada.

Prezentacija u Circolu

Zahtjevi za kupnju stana s potrebnom dokumentacijom moraju biti dostavljeni najkasnije do  15. listopada 2022. godine, na adresu 52100 Pula, Polanijev prolaz 2, s naznakom „JAVNI POZIV – PROGRAM POS – NE OTVARAJ“.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti s mrežnih stranica Grada Pule ili u pisarnici na adresi Pula, Polanijev prolaz 2.

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje i pripadajući obrazac nalaze se ovdje.


Nastavite čitati

Pula
 

Posjetitelji sarajevskog festivala ubuduće će prema pulskom konceptu uživati u 'Doručku s autorom'

"Prvi Bookstan organizirali smo povodom 20. godina Buybooka tek s idejom da nekim događajem obilježimo taj važan datum. Na kraju je to preraslo u Međunarodni festival knjiga koji se već sedam godina održava prve srijede u srpnju i u tri dana maratonski održi više od 30 programa. Od početka na festivalu predstavljamo najbolje autore s domaće i regionalne scene, a tradicionalna je postala i naša književno- kritičarska radionica u kojoj svake godine sudjeluje odabranih 20-ak polaznika", rekao je direktor Bookstana Damir Uzunović

Pula
 

Damir Prhat jedini kandidat na natječaju za pročelnika. Idući tjedan ima pismeno testiranje i intervju

Nakon onog za pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu, Grad Pula je ovih dana objavio nekoliko novih natječaja. U planu je zapošljavanje višeg stručnog suradnika 1. za prometno redarstvo, stručnog suradnika i komunalnog redara. Planira se i zapošljavanje višeg stručnog suradnika za zaštitu okoliša, a čak sedam kandidata javilo se za posao referenta za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.