Komunal

Izgradnja reciklažnog dvorišta u Marčani

Predavanja Zelene Istre o selektiranju otpada

U četvrtak, 10. ožujka u 18 sati, u prizemlju Župne kuće u Loborici održat će se prvo u nizu predavanja za građane u okviru projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta u Općini Marčana”


 
1 min
Borka Petrović
Ilustracija

U četvrtak, 10. ožujka u 18 sati, u prizemlju Župne kuće u Loborici održat će se prvo u nizu predavanja za građane u okviru projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta u Općini Marčana”

U četvrtak, 10. ožujka u 18 sati, u prizemlju Župne kuće u Loborici održat će se prvo u nizu predavanja za građane u okviru projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta u Općini Marčana”.

- Zanima vas što sve možete odnijeti u reciklažno dvorište? Ne znate kamo s glomaznim ili elektroničkim otpadom? Želite naučiti kako smanjiti otpad u svom kućanstvu, kako na kreativan način ponovno upotrijebiti predmete i sve o pravilnom odvajanju otpada i kompostiranju?

Na predavanju ćete imati priliku dobiti odgovore na sva svoja pitanja. Dođite i informirajte se. Predavanje će održati Irena Burba i Nina Brnić iz Udruge Zelena Istra, poručuju organizatori.

Ostala predavanja održat će se po sljedećem rasporedu:

  • Divšići – 15. ožujka u 18 sati u Društvenom domu
  • Hreljići – 17. ožujka u 18 sati u prostoru NK Omladinac na igralištu u Kujićima
  • Rakalj – 22. ožujka u 18 sati u Društvenom domu
  • Krnica – 24. ožujka u 18 sati u sportskoj dvorani u sklopu Društvenog doma
  • Peruški -  29. ožujka u 18 sati u Društvenom domu
  • Marčana – 31. ožujka u 18 sati na adresi Marčana 161, u sali na katu

Provedba projekta "Izgradnja reciklažnog dvorišta na području Općine Marčana" financirana je sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.