Komunal

KAKO ĆE TEK IZGLEDATI KADA DOĐU TURISTI

Sezona još nije ni krenula, ali su zato prometni "čepovi" u gradu već tu

Čini se kako je najveći problem u Splitskoj ulici prilikom skretanja s kružnog toka na Punti prema centru grada, a sve zbog radova koji još uvijek traju u Ulici Starih statuta, čime je značajno usporeno prometovanje po pulskoj rivi


 
1 min
Dean Mladenović

Čini se kako je najveći problem u Splitskoj ulici prilikom skretanja s kružnog toka na Punti prema centru grada, a sve zbog radova koji još uvijek traju u Ulici Starih statuta, čime je značajno usporeno prometovanje po pulskoj rivi

Sezona još nije niti krenula u svom punom zamahu, a na nekim lokacijama u Puli već se događaju prometni čepovi. Možda su Puležani već "oguglali" pa stoički podnose prometne okolnosti, jer nije bilo karakterističnog nervoznog trubljenja kao u špici sezone.

Čini se kako je najveći problem u Splitskoj ulici prilikom skretanja s kružnog toka na Punti prema centru grada, a sve zbog radova koji još uvijek traju u Ulici Starih statuta, čime je značajno usporeno prometovanje po pulskoj rivi.

Primijetili smo još jednu prometnu zanimljivost na pulskoj rivi. Naime, kod drvoreda palmi preko puta Riječkog gata redovito se može primijetiti mnoštvo parkiranih motora u pravilu stranih tablica. Čini se da prometni redari nemaju problema s time.

Činjenica je da motori ne ometaju cestovni promet, ali definitivno ometaju pješake i građane Pule koji su odlučili predahnuti na klupicama uz Park Franje Josipa.


Nastavite čitati

Pula
 

POČINJE VRUĆA POLITIČKA JESEN U srijedu prva sjednica pulskog Gradskog vijeća nakon ljetne stanke

Na sjednici će doći do formaliziranja onog o čemu smo prvi izvijestili, a to je da će redove Možemo! napustiti Miha Paus, kojeg će zamijeniti kolega Davor Vuković. Paus je imao tu sreću ili nesreću da samo njega od četvoro vijećnika/vijećnica kluba Možemo! zahvati "određena rotacija", a na dnevnom redu je i polugodišnje izvršenje proračuna kao i izvještaj o radu gradonačelnika

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.