Komunal

DANAS PRED NADZORNIM ODBOROM

Tko je novi direktor Herculanee? U užem izboru Robi Fuart, Nika Krstevski i Stanko Krneta

Nakon odlaska Igora Starog, sve do odabira novog vodstva putem javnog natječaja, na mjesto direktorice imenovana je gradska pročelnica za prostorno uređenje Ingrid Bulian, koja je Igora Starog zamijenila i na čelnoj poziciji u tvrtki Pragrande


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
foto Manuel Angelini

Nakon odlaska Igora Starog, sve do odabira novog vodstva putem javnog natječaja, na mjesto direktorice imenovana je gradska pročelnica za prostorno uređenje Ingrid Bulian, koja je Igora Starog zamijenila i na čelnoj poziciji u tvrtki Pragrande

Predsjednik Nadzornog odbora Herculanee Roberto Drandić nakon sastanaka nadzornog odbora, potvrdio je da će ime novog direktora ili direktorice Herculanee biti poznato početkom veljače.

U uži izbor nakon usmenog testiranja u prosincu i objavljenog javnog natječaja sredinom studenog prošle godine, ušli su Robi Fuart, Nika Krstevski i Stanko Krneta. Dodajmo, Robi Fuart dosad je obnašao funkciju rukovoditelja kanalizacije Pragrandea gdje je bio desna ruka Igoru Starom. Svojevremeno je bio i na IDS-ovoj listi za mjesni odbor Štinjan 2020. godine. Kandidat Stanko Krneta zaposlenik je Herculanee, dok je Nika Krstevski radila u jednoj osiguravaćoj kući.

Upravo su danas kandidati pristupili usmenom razgovoru s predstavnicima Nadzornog obora u čijem su sastavu uz predsjednika Roberta Drandića i zamjenik Dean Buršić, Irena Prepušt i Tomislav Josipović. Novi će direktor ili direktorica zamijeniti dugogodišnjeg šefa Herculanee Igora Starog koji je to pulsko poduzeće vodio od 2007. do 2021. godine.

Nakon odlaska Igora Starog, sve do odabira novog vodstva putem javnog natječaja, na mjesto direktorice imenovana je gradska pročelnica za prostorno uređenje Ingrid Bulian, koja je Igora Starog zamijenila i na čelnoj poziciji u tvrtki Pragrande.


Nastavite čitati

Pula
 

Tko redovno plaća račune odvoza otpada? Stalni stanovnici kvarta. Po kojoj formuli? Po količini? Kako se zna koju količinu ja ubacim mjesečno? Odokativno?

Stanovnici kvarta dobili su ključiće, no ubrzo nam oni više nisu trebali jer su podzemni spremnici bili otključani za sve koji stalno ili povremeno stanuju, borave u kvartu. Povremeni su neki vlasnici apartmana i turisti iz mnogobrojnih apartmana, korisnici parkirališta, prolaznici, mnogobrojni posjetioci raznih događaja u Areni...Oni ne odvajaju otpad nego ubacuju svoje vrećice u prvi koji im je na putu

Pula
 

Igor Belas: "Vršnjačko nasilje u velikom porastu, potrebno je preispitati i unaprijediti postojeće edukacije borbi protiv nasilja"

Iako smo vidjeli da se predmetno nasilje počelo i relativizirati razmišljanjima kako je tučnjava uvijek bilo i biti će, moramo se zapitati u kojem smjeru kao društvo idemo ako smo u 2023. godini sposobni relativizirati nasilje umjesto oštro reagirati i proaktivno djelovati preispitivanjem i unapređivanjem postojećih edukacija kako se takve stvari više ne bi počiniteljima motale po glavi, veli Belas

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.