Komunal

južna istra kao pet friendly destinacija

Ugostitelji i privatni iznajmljivači koji primaju kućne ljubimce dobit će, osim promocije, i prigodne poklone

S ciljem brendiranja cijele destinacije južne Istre prilagođene za kućne ljubimce u sklopu projekta planira se, prije sezone, postaviti i unificirane tabele za plaže za kućne ljubimce


 
1 min
Borka Petrović
Ilustracija: Pixabay

S ciljem brendiranja cijele destinacije južne Istre prilagođene za kućne ljubimce u sklopu projekta planira se, prije sezone, postaviti i unificirane tabele za plaže za kućne ljubimce

Ugostitelji i privatni iznamljivači koji u goste primaju i kućne ljubimce, a posebno pse, nagrađeni su od lokalnih turističkih zajednica prigodnim poklonom: psećim posudicama za vodu i ekološkim vrećicama.

Kako doznajemo od Sanje Cinkopan Korotaj iz Turističke zajednice Pula, u sklopu zajedničkog projekta South Istria Pet Friendly u kojem sudjeluju turističke zajednice klastera južne Istre, odnosno turističke zajednice Pule, Medulina, Fažane, Vodnjana, Ližnjana i Marčane, kontaktirani su svi ugostitelji i privatni iznajmljivač na navedenim područjima kako bi se uključili u projekt kao jedni od nosioca ponude.

- Svi objekti koji su se izjasnili za sudjelovanje u projektu u vidu pet friendly smještaja ili restorana osim promocije imaju pravo i na posebno brendiranu South friendly pseću posudicu za vodu, ekološke vrećice za pseći izmet  i par nedavno tiskanih  brošura, navodi Cinkopan Korotaj.

S ciljem brendiranja cijele destinacije južne Istre prilagođene za kućne ljubimce u sklopu projekta planira se, prije sezone, postaviti i unificirane tabele za plaže za kućne ljubimce.

 

 

 

Sanja Cinkopan Korotaj
Director


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.