Komunal

NA PET LOKACIJA

Veruda dobiva nove podzemne i polupodzemne spremnike

Radovi će se izvoditi uz privremene regulacije prometa, a predviđeni rok završetka je 40 kalendarskih dana. Korisnicima će u kratkom roku biti podijeljene kartice sa uputama na kućnu adresu, dok će postojeće posude biti povučene s terena


 
1 min
Istra24

Radovi će se izvoditi uz privremene regulacije prometa, a predviđeni rok završetka je 40 kalendarskih dana. Korisnicima će u kratkom roku biti podijeljene kartice sa uputama na kućnu adresu, dok će postojeće posude biti povučene s terena

S jučerašnjim su danom započeli radovi na ugradnji polupodzemnih i podzemnih spremnika za selektivno prikupljanje otpada u naselju Veruda. Radovi će se izvoditi na sljedećim lokacijama:

• Zoranićeva ulica (2 pozicije),
• Ulica Kamenjak/Tomassinijeva,
• Ulica Veli Jože,
• Palladiova ulica,
• Parkiralište Trga kralja Tomislava.

Nakon provedenog postupka nabave, izvođenje radova povjereno je društvu TGT –
ADRIATIK d.o.o. iz Pule, temeljem projektne dokumentacije i rješenja o odobrenju
nadležnih gradskih odsjeka.

Radovi će se izvoditi uz privremene regulacije prometa, a predviđeni rok završetka je 40 kalendarskih dana. Korisnicima će u kratkom roku biti podijeljene kartice sa uputama na kućnu adresu, dok će postojeće posude biti povučene s terena.

Dodatne će upute o pravilnoj upotrebi spremnika, kao i pravilnoj selekciji otpada slikovno biti označene na svakom spremniku.


Nastavite čitati

Pula
 

Za koji trenutak počinje koncert Avril Lavigne u Areni - u Pulu stigla s ekipom od 150 članova!

Ovo će biti njen prvi nastup u Hrvatskoj. Nakon obilaska Sjeverne Amerike, Avril je u Europi, a Pula ima veliku čast ugostiti je na jednom od rijetkih samostalnih koncerata, jer na ostatku europskog dijela turneje, nastupa skoro pa isključivo, na festivalima * Ulaznice za koncert prodavale su  za 65 eura za travu, 77 eura za tribine, 88 eura za parter, te najskuplje, za plato, za 150 eura *  Kao predgrupu za svoj nastup odabrala je riječki pop-punk-rock bend Kraj programa

Pula
 

(FOTO/VIDEO) NK ULJANIK UŠAO U 2. LIGU! Trener Saša Kolić: "Igrao je Uljanik već taj rang, igrao je i viši, ali ovo je definitivno povijesni trenutak"

"Mislim da Istra zaslužuje još klubova u višem rangu. S obzirom na to da imamo prvoligaša, važno je da i mi izborimo veći rang jer onda cijela nogometna priča dobiva više smisla. Za mlade igrače je to onda dobar temelj za razvijanje jer ne mogu svi odmah ući u prvoligašku momčad. Sada bi to trebalo održavati i ispratiti i nadam se da će biti podrške i suradnje iz ostalih klubova Istre. Bez podrške Grada i Županije neće biti moguće opstati u ovoj ligi", kaže trener Kolić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.