Komunal

COVID UTJEČE NA VOZNI RED PULAPROMETA

Zbog Covida među djelatnicima ni danas ne prometuju brojne linije Pulaprometa

Nastavlja se reduciranje voznih linija Pulaprometa uslijed velikog broja zaraženih koronavirusom unutar tvrtke. Donosimo popis linija na koje danas ne možete računati


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Nastavlja se reduciranje voznih linija Pulaprometa uslijed velikog broja zaraženih koronavirusom unutar tvrtke. Donosimo popis linija na koje danas ne možete računati

Zbog povećanog broja vozača pozitivnih na virus Covid-19 kao i onih u samoizolaciji, i danas dolazi do reduciranja voznog reda Pulaprometa, odnosno neće prometovati sljedeći polasci na autobusnim linijama :

  • Linija 1 u 16:05, 18:35, 22:05, 22:45 sati

  • Linija 2a u 17:05, 17:35, 18:35,19:05, 20:05, 21:25, 22:45 sati

  • Linija 3a u 15:05, 16:45, 17:05, 19:05, 19:35, 20:05, 20:45, 21:25 sati 

  • Linija 5 u 16:00, 17:30 sati 

  • Linija 6 u 14:30 i 15:45

  • Linija 6b u 13:45

  • Linija 23a u 20:30 sati

"S obzirom na to da se situacija mijenja iz sata u sat pravovremeno ćemo putem medija, Facebook i internetskih stranica Pulaprometa obavještavati javnost o korekcijama voznog reda", navodi direktor Pulaprometa, Igor Škatar.


Nastavite čitati

Pula
 

Sociolog Krešimir Krolo: "Teško da bi Filip Zoričić bio gradonačelnik da nije bilo aktivizma kojem sada ne vidi mjesto u politici"

Potaknut višekratnim izjavama gradonačelnika Filipa Zoričića u lokalnim i nacionalnim medijima, a u kojem je istaknuo po tko zna koji put “problem” aktivizma i osobnih ambicija u politici, mišljenja sam da je važno za javnost da se malo detaljnije analiziraju opaske upućene bivšim koalicijskim partnerima, ali i društvenom aktivizmu u Puli i Hrvatskoj. Analiza će se osvrnuti na karakteristike i funkcije civilnog sektora i društvenog aktivizma te usporedbu društvenog angažmana gradonačelnika i prozvanih aktivista u Gradskom vijeću u kontekstu aktualne lokalne i državne političke situacije

Pula
 

BOLNIČKO ISKUSTVO PULJANKE NIVES FRANIĆ: "A vi imate autoimunu bolest. Joj, kao onaj naš novinar.“ Reko: "Nije više ničiji"

Nakon tri sata čekanja dobivam tu famoznu infuziju i još neke lijekove za koje ti ne kažu koji su i zašto jer zašto bi? U neko doba, prije nego je sve to istočilo u mene, dolazi bolničar. "Je li vi idete ili ostajete kod nas?" Pa reko: "Ne znam. O čemu to ovisi?" Bolničar: "Aha, evo nalaza, onda idete." Ja: "Bez obzira kako se osjećam?" Bolničar, šeretski se osmjehujući: "Pa nećete se bolje osjećati kod nas". Ja, u šoku: "Pa nije Vam baš na ponos i diku. Možda ne bolje, ali bih se osjećala možda sigurnije". Ali bolničar zakucava: "Pa ne možemo mi utjecati na vaša osjećanja". Saniteta nema da me preveze doma. Oni tek voze ujutro

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.