Kultura

zbog bolesti glumice

INK: Otkazano gostovanje predstave "Čelične magnolije"

U petak, 21. siječnja, u 20 sati, na rasporedu je repriza predstave "Mistero Buffo", a u petak 28. i subotu 29. siječnja u 20 sati repriza predstave "Furbaćona 2"


 
1 min
Borka Petrović
Iz predstave Mistero Buffo

U petak, 21. siječnja, u 20 sati, na rasporedu je repriza predstave "Mistero Buffo", a u petak 28. i subotu 29. siječnja u 20 sati repriza predstave "Furbaćona 2"

Hrvatska drama HNK Ivana pl. Zajca Rijeka otkazala je gostovanje u Istarskom narodnom kazalištu s predstavom "Čelične magnolije", najavljeno za subotu 22. siječnja. Predstava je otkazana zbog bolesti glumice.

- Učestale izmjene programa prisutne su, nažalost, ali koliko god je to moguće, trudimo se realizirati program unatoč svim nedaćama naše svakodnevice, javljaju iz INK-a.

Dodaju kako je u petak, 21. siječnja, u 20 sati, na rasporedu repriza predstave "Mistero Buffo", a u petak 28. i subotu 29. siječnja u 20 sati repriza predstave "Furbaćona 2".


FOTO: INK

Nastavite čitati

Pula
 

Otvoren počasni konzulat Gruzije u Puli

"Naša suradnja počiva na zajedničkim europskim vrijednostima. U tom duhu još jednom želim potvrditi kako Hrvatska pruža punu potporu Gruziji u nastojanju da postane članica Europske unije i NATO-a" - poručio je Grlić Radman dodavši kako čvrsto vjeruje da gruzijski narod pripada europskoj zajednici naroda te da je mjesto Gruzije unutar Europe i Europske unije

Pula
 

Sutra na parkiralištu Karolina veliki Eko Party

Zainteresirani će moći pratiti izradu gadgeta od plastičnih boca / papira, bit će ondje kuglana sa čunjevima od plastičnih boca, rušit će se toranj od limenki, održat će se natjecanje u brzom razvrstavanju otpada, bacanje čepa u dalj…

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.