Kultura

zbog bolesti glumice

INK: Otkazano gostovanje predstave "Čelične magnolije"

U petak, 21. siječnja, u 20 sati, na rasporedu je repriza predstave "Mistero Buffo", a u petak 28. i subotu 29. siječnja u 20 sati repriza predstave "Furbaćona 2"


 
1 min
Borka Petrović
Iz predstave Mistero Buffo

U petak, 21. siječnja, u 20 sati, na rasporedu je repriza predstave "Mistero Buffo", a u petak 28. i subotu 29. siječnja u 20 sati repriza predstave "Furbaćona 2"

Hrvatska drama HNK Ivana pl. Zajca Rijeka otkazala je gostovanje u Istarskom narodnom kazalištu s predstavom "Čelične magnolije", najavljeno za subotu 22. siječnja. Predstava je otkazana zbog bolesti glumice.

- Učestale izmjene programa prisutne su, nažalost, ali koliko god je to moguće, trudimo se realizirati program unatoč svim nedaćama naše svakodnevice, javljaju iz INK-a.

Dodaju kako je u petak, 21. siječnja, u 20 sati, na rasporedu repriza predstave "Mistero Buffo", a u petak 28. i subotu 29. siječnja u 20 sati repriza predstave "Furbaćona 2".


FOTO: INK

Nastavite čitati

Pula
 

Dokumentarac Igora Gala o Festivalu jugoslavenskog igranog filma u Puli napunio kino Valli

Film progovara i o manje lijepim trenucima iz povijesti jugoslavenske kinematografije; od pokušaja da se festival preseli iz Pule u Beograd i zašto do toga nije došlo - a za što je zaslužan i sam Tito - o tome zašto je važan "kantun Arene" te što se događalo u danima kada je posljednji, već pripremljeni festival, naprasno ukinut tjedan dana prije samog otvaranja

Pula
 

(FOTO) "NAMA JE OVO OSTVARENJE SNA" Bangladešanin Noman i Filipinac Victor novi su pulski poštari

Šest je djelatnika iz Azije tijekom prošle godine obuklo poštarsku uniformu u Puli. Sudeći po brzini kojom stječu simpatije sugrađana, snalaze se i više no dobro. Stigli su iz Bangladeša, Filipina i Indije - tri države, tri jezika i tri pisma. Ali, i tri kulture i tri religije. Pozvali su nas da s njima provedemo dio poštanske smjene i ispričali kako je to kada se preseliš na drugi kraj planeta

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.