Kultura

zbog bolesti glumice

INK: Otkazano gostovanje predstave "Čelične magnolije"

U petak, 21. siječnja, u 20 sati, na rasporedu je repriza predstave "Mistero Buffo", a u petak 28. i subotu 29. siječnja u 20 sati repriza predstave "Furbaćona 2"


 
1 min
Borka Petrović
Iz predstave Mistero Buffo

U petak, 21. siječnja, u 20 sati, na rasporedu je repriza predstave "Mistero Buffo", a u petak 28. i subotu 29. siječnja u 20 sati repriza predstave "Furbaćona 2"

Hrvatska drama HNK Ivana pl. Zajca Rijeka otkazala je gostovanje u Istarskom narodnom kazalištu s predstavom "Čelične magnolije", najavljeno za subotu 22. siječnja. Predstava je otkazana zbog bolesti glumice.

- Učestale izmjene programa prisutne su, nažalost, ali koliko god je to moguće, trudimo se realizirati program unatoč svim nedaćama naše svakodnevice, javljaju iz INK-a.

Dodaju kako je u petak, 21. siječnja, u 20 sati, na rasporedu repriza predstave "Mistero Buffo", a u petak 28. i subotu 29. siječnja u 20 sati repriza predstave "Furbaćona 2".


FOTO: INK

Nastavite čitati

Pula
 

KOMEMORACIJA ZA ŽRTVE VERGAROLE Ove godine prisutan i gradonačelnik Pule. To se nije dogodilo od 1996. godine

"Na današnji dan dopustite mi izraziti pijetet prema žrtvama i sjećanje na prošlost i povijest ali više od svega pogled u budućnost koja se iskazuje svime onime što naš grad stoljećima a posebno u zadnjim desetljećima ima. To je spremnost na razgovor, suradnju, uvažavanje i suživot. Grad koji to nema i koji ne gleda u budućnost ne može se sijećati niti svoje povijesti i prošlosti. I ovo je upravo jedan od tih trenutaka", rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Pula
 

OTKAZUJU SE OPERACIJE U PULSKOJ BOLNICI Zbog kvara na klimatizaciji kirurzi operiraju na plus 30! Izvode se samo žurni i hitni operativni zahvati

Zbog novonastalog kvara na klimatizacijskom sustavu, a koji je nastao kao posljedica grmljavinskog nevremena od utorka 16. kolovoza, uvjeti u operacijskim salama su bili neprimjereni, stoga je reduciran operacijski program na žurne i hitne operacije. Do današnjeg je dana odgođeno 10 operacijskih zahvata. * Sanaciji novog kvara pristupilo se odmah, ovlašteni serviser pokušavaju u što kraćem roku otkloniti novonastali kvar, trenutno su u OB Pula i po njihovim procjenama ovaj novonastali kvar trebao bi biti popravljen tijekom današnjeg, eventualno sutrašnjeg dana, odgovaraju iz pulske bolnice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.