Kultura

prvi puta tri žene vode dodjelu

Na dodjelu Oscara samo uz dokaz o cijepljenju i dva negativna testa

Glumice Amy Schumer, Regina Hall i Wanda Sykes bit će ovogodišnje voditeljice dodjele Oscara 27. ožujka, što je prvi puta da će tri žene voditi taj događaj


 
1 min
HINA

Glumice Amy Schumer, Regina Hall i Wanda Sykes bit će ovogodišnje voditeljice dodjele Oscara 27. ožujka, što je prvi puta da će tri žene voditi taj događaj

Američka Akademija filmske umjetnosti i znanosti zahtijevat će od sudionika 94. dodjele Oscara da pokažu dokaz o cijepljenju protiv koronavirusa i najmanje dva negativna PCR testa, objavio je danas New York Times, a prenosi Reuters.

Izvođači i voditelji morat će proći stroga testiranja, ali neće morati pokazati dokaz o cijepljenju, navodi se glasnogovornica Akademije.

Dodjela će se održati 27. ožujka, a nominirani i njihove pratnje bit će smješteni u dijelu za orkestar i parteru Dolby Theatra te neće morati nositi maske.

Oni koji će sjediti na polukatu vjerojatno će morati nositi maske jer će biti smješteni vrlo blizu jedni drugih.

Glumice Amy Schumer, Regina Hall i Wanda Sykes bit će ovogodišnje voditeljice Oscara, što je prvi puta da će tri žene voditi taj događaj.


Nastavite čitati

Svijet
 

UNESCO upozorava da bi AI mogao poticati antisemitizam nijekanjem Holokausta

Generativna umjetna inteligencija, poput chatbota ChatGPT-ja, temelji se na internetskim podacima, sadržaju koji može odvesti na krivi trag i u kojemu je prisutna ljudska pristranost. To bi također moglo dovesti do pogrešnog navođenja informacija o određenim događajima i pojačavanja predrasuda, navodi se u izvješću UNESCO-a

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.