Kultura

"Najmanji veliki festival"

Nakon dvije godine pauze - vraća se umaški festival Indirekt!

Indirekt će se održati od 10. do 12. lipnja ove godine i tako najaviti festivalsku sezonu kroz bogat glazbeni i kulturni program


 
1 min
Istra24

Indirekt će se održati od 10. do 12. lipnja ove godine i tako najaviti festivalsku sezonu kroz bogat glazbeni i kulturni program

Ekipa Indirekt festivala, koja već 10 godina oko sebe gradi zajednicu umjetnika i glazbenika, nakon dvije godine, kako kažu prisline tišine, vraća se na dobro poznatu pozornicu kraj jednog od najstarijih hrvatskih svjetionika u Hrvatskoj - Savudriji.

Okruglo desetljeće djelovanja, ova ekipa koristi kako bi podvukla crtu ispod domaće i regionalne scene te proslavila dostignuća onih glazbenika koji su nekoć polako, ali sigurno zakoračili prema glazbenoj zrelosti s male, nezavisne pozornice smještene na krajnjem zapadu zemlje.

Indirekt će se održati od 10. do 12. lipnja ove godine i tako najaviti festivalsku sezonu kroz bogat glazbeni i kulturni program. U prvom valu predstavavili su prvih pet izvođača koji će nastupiti: ABOP, Rolo, Nemanja, Stray Dogg i The Black Room.

Program je sufinanciran sredstvima Grada Umaga, Turističke zajednice Grada Umaga te sredstvima iz natječaja Jer svirati se mora 2, u suradnji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatske glazbene unije.


FOTO: Facebook Indirekt

Nastavite čitati

Od 1. siječnja Radnicima rastu neoporezivi primici koje im poslodavci mogu isplatiti

Maksimalni godišnji iznos koji će svim radnicima poslodavci moći isplatiti na ime prigodne nagrade, što primjerice uključuje božićnicu i naknadu za godišnji odmor, od 1. siječnja iduće godine porasti na 700 eura, što je 36,38 eura više od trenutnih 663,62 eura.* Među ostalim stavkama, raste i neoporezivi iznos nagrada za radne rezultate i novčana paušalne nagrada za troškove prehrane

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.