Kultura

"Najmanji veliki festival"

Nakon dvije godine pauze - vraća se umaški festival Indirekt!

Indirekt će se održati od 10. do 12. lipnja ove godine i tako najaviti festivalsku sezonu kroz bogat glazbeni i kulturni program


 
1 min
Istra24

Indirekt će se održati od 10. do 12. lipnja ove godine i tako najaviti festivalsku sezonu kroz bogat glazbeni i kulturni program

Ekipa Indirekt festivala, koja već 10 godina oko sebe gradi zajednicu umjetnika i glazbenika, nakon dvije godine, kako kažu prisline tišine, vraća se na dobro poznatu pozornicu kraj jednog od najstarijih hrvatskih svjetionika u Hrvatskoj - Savudriji.

Okruglo desetljeće djelovanja, ova ekipa koristi kako bi podvukla crtu ispod domaće i regionalne scene te proslavila dostignuća onih glazbenika koji su nekoć polako, ali sigurno zakoračili prema glazbenoj zrelosti s male, nezavisne pozornice smještene na krajnjem zapadu zemlje.

Indirekt će se održati od 10. do 12. lipnja ove godine i tako najaviti festivalsku sezonu kroz bogat glazbeni i kulturni program. U prvom valu predstavavili su prvih pet izvođača koji će nastupiti: ABOP, Rolo, Nemanja, Stray Dogg i The Black Room.

Program je sufinanciran sredstvima Grada Umaga, Turističke zajednice Grada Umaga te sredstvima iz natječaja Jer svirati se mora 2, u suradnji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatske glazbene unije.


FOTO: Facebook Indirekt

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.