Kultura

možete se prijaviti do 25. travnja

Otvorene prijave za besplatne radionice produkcije glazbenih spotova EduSplasha

Radionica obuhvaća cjelokupni proces snimanja spotova – od ideje do prezentacije. Voditelji su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, Goran Legović i Mladen Medić.


 
1 min
Chiara Bilić
Foto: EduSplash Facebook

Radionica obuhvaća cjelokupni proces snimanja spotova – od ideje do prezentacije. Voditelji su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, Goran Legović i Mladen Medić.

EduSplash, multimedijalna platforma za edukaciju i razvoj, otvorila je prijave za besplatnu EduRadionicu produkcije glazbenih spotova.

Radionica počinje 5. svibnja, trajat će do 30. lipnja, a održavat će se ponedjeljkom i utorkom, od 17 do 20 sati, u Društvenom centru Karlo Rojc u Puli.

Radionica obuhvaća cjelokupni proces snimanja spotova – od ideje do prezentacije. Voditelji su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, Goran Legović i Mladen Medić, koji će prijenos praktičnih znanja polaznicima uklopiti u postupak osmišljavanja koncepta (low budget/no budget), snimanje, montažu, finaliziranje i prezentaciju video spotova, kroz kreativnu suradnju s glazbenicima u EduSplash AV studiju Kotač.

Rok za prijave je 25. travnja 2022. godine, do ponoći.

Prijavnica za se nalazi na linku: https://bit.ly/Edu_Produkcija_Glazbenih_Spotova .


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.