Kultura

možete se prijaviti do 25. travnja

Otvorene prijave za besplatne radionice produkcije glazbenih spotova EduSplasha

Radionica obuhvaća cjelokupni proces snimanja spotova – od ideje do prezentacije. Voditelji su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, Goran Legović i Mladen Medić.


 
1 min
Chiara Bilić
Foto: EduSplash Facebook

Radionica obuhvaća cjelokupni proces snimanja spotova – od ideje do prezentacije. Voditelji su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, Goran Legović i Mladen Medić.

EduSplash, multimedijalna platforma za edukaciju i razvoj, otvorila je prijave za besplatnu EduRadionicu produkcije glazbenih spotova.

Radionica počinje 5. svibnja, trajat će do 30. lipnja, a održavat će se ponedjeljkom i utorkom, od 17 do 20 sati, u Društvenom centru Karlo Rojc u Puli.

Radionica obuhvaća cjelokupni proces snimanja spotova – od ideje do prezentacije. Voditelji su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, Goran Legović i Mladen Medić, koji će prijenos praktičnih znanja polaznicima uklopiti u postupak osmišljavanja koncepta (low budget/no budget), snimanje, montažu, finaliziranje i prezentaciju video spotova, kroz kreativnu suradnju s glazbenicima u EduSplash AV studiju Kotač.

Rok za prijave je 25. travnja 2022. godine, do ponoći.

Prijavnica za se nalazi na linku: https://bit.ly/Edu_Produkcija_Glazbenih_Spotova .


Nastavite čitati

Pula
 

LUKA ČUPIĆ: Pitam se bi li policija poslušala mene da sam upro prstom u nekoga i optužio ga za kriminalno djelo?

No umjesto aplauza zbog ekološkog aktivizma dobio je prijavu policiji radi sumnje na podmetanje požara. Tko je prijavio Ivana? Prijavio ga je g. Zoran Kostić, predstavnik investitora Hotela Valkane d.o.o.A što se mene tiče, ja sam dobio upiranje prstom istog gospodina sa sumnjom da sam počinio teško kriminalno djelo ispijanja mineralne vode dok se performans događao na cesti, 50-ak metara od kafića u kojem sam tada sjedio

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.