Kultura

možete se prijaviti do 25. travnja

Otvorene prijave za besplatne radionice produkcije glazbenih spotova EduSplasha

Radionica obuhvaća cjelokupni proces snimanja spotova – od ideje do prezentacije. Voditelji su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, Goran Legović i Mladen Medić.


 
1 min
Chiara Bilić
Foto: EduSplash Facebook

Radionica obuhvaća cjelokupni proces snimanja spotova – od ideje do prezentacije. Voditelji su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, Goran Legović i Mladen Medić.

EduSplash, multimedijalna platforma za edukaciju i razvoj, otvorila je prijave za besplatnu EduRadionicu produkcije glazbenih spotova.

Radionica počinje 5. svibnja, trajat će do 30. lipnja, a održavat će se ponedjeljkom i utorkom, od 17 do 20 sati, u Društvenom centru Karlo Rojc u Puli.

Radionica obuhvaća cjelokupni proces snimanja spotova – od ideje do prezentacije. Voditelji su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, Goran Legović i Mladen Medić, koji će prijenos praktičnih znanja polaznicima uklopiti u postupak osmišljavanja koncepta (low budget/no budget), snimanje, montažu, finaliziranje i prezentaciju video spotova, kroz kreativnu suradnju s glazbenicima u EduSplash AV studiju Kotač.

Rok za prijave je 25. travnja 2022. godine, do ponoći.

Prijavnica za se nalazi na linku: https://bit.ly/Edu_Produkcija_Glazbenih_Spotova .


Nastavite čitati

Pula
 

ZAPUŠTENA LJEPOTICA: Zgrada bivšeg Admiraliteta na pulskoj rivi čeka neka bolja vremena za sanaciju, a za dobivanje EU fondova postoji jedan uvjet

Iz Istarske županije poručuju da se nakon otpadanja dijela kamenih ornamenata vijenca s pročelja zgrade, kao i dijelova vijenca na dvorišnoj strani zgrade, Istarska županija je početkom 2020. godine pismeno obavijestila tadašnje Ministarstvo državne imovine Republike Hrvatske te predložila zajedničko sufinanciranje hitne sanacije nužnih dijelova zgrade, tako da se dio sredstava u iznosu od 50 posto osigura iz državnog proračuna, što od strane Ministarstva nije prihvaćeno

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.