Politika i društvo

IDS O SLUČAJU UPU MAX STOJA

Daniel Deković: Pulska vlast pokazala neviđenu razinu licemjerja, a Mohorović otvoreno lagala javnost!

Predsjednik pulskog IDS-a, Daniel Deković, tvrdi da su predstavnici vladajuće koalicije u Gradu Puli, braneći neobranjivo u slučaju Max Stoja, nepovratno izgubili integritet i pokazali neviđenu razinu licemjerja


 
2 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Predsjednik pulskog IDS-a, Daniel Deković, tvrdi da su predstavnici vladajuće koalicije u Gradu Puli, braneći neobranjivo u slučaju Max Stoja, nepovratno izgubili integritet i pokazali neviđenu razinu licemjerja

-Peripetije oko Urbanističkog plana uređenja Max Stoja razotkrile su svo licemjerstvo vladajuće koalicije u Puli, komentar je predsjednika IDS-a Pule, Daniela Dekovića na današnje, kako navodi, izmotavanje vijećnice Nezavisne liste Filipa Zoričića, Ivane Mohorović.

-Priča vijećnice Mohorović mijenjala se više puta u nekoliko dana, kazao je Deković, te dodao da ostaje činjenica kako je otvoreno lagala javnost kad je rekla da se izuzela od bilo kakvog odlučivanja o prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Max Stoja.

Riječ je, podsjeća pulski IDS, o projektu u koji je uključen arhitektonski ured u vlasništvu njezinog supruga, a investitoru omogućuje izgradnju sedam vila s bazenom na vrlo atraktivnom području.

-U pokušaju da se cijeli slučaj ispegla Mohorović je koristila sav raspoloživ arsenal u kriznoj komunikaciji; od nevještog demantiranja problema, prijetnji sudskim progonom, do laži koje su ubrzo otkrivene i prebacivanja odgovornosti na oporbu pri glasanju te naposljetku do današnjeg minimiziranja cijele situacije, stoji u Dekovićevu priopćenju za medije.

Predsjednik pulskog IDS-a naglasio je da „u toj otužnoj predstavi vijećnica Mohorović nije bila sama. Dobila je bezrezervnu podršku vijećnika NLFZ-a Kristijana Biterija, Selme Ibrišagić i Dušanka Babića, a sudeći prema posljednjim izjavama za medije, razumijevanje za situaciju u kojoj se nalazi vijećnica Mohorović pokazali su i predsjednik pulskog SDP-a Igor Belas te na koncu i gradonačelnik Pule, Filip Zoričić".

Predsjednik pulskog IDS-a zaključuje da su predstavnici vladajuće koalicije, braneći neobranjivo, nepovratno izgubili integritet i pokazali neviđenu razinu licemjerja.


Nastavite čitati

Pula
 

ODGOJITELJICA VALENTINA BELJO: Volimo svoj posao i radimo ga s ljubavlju, ali nažalost ljubav ne plaća račune, a Grad ne poštuje zakon

Danas ne radi ni Komunalna palača, ali vlast, ako je pametna, će čuti i vidjeti današnje događanje. Razlog okupljanja su male plaće djelatnika dječjih vrtića i nepoštivanje zakona koji kaže da moraju biti istovjetne onima učitelja u osnovnim školama. Kod nas u Puli je ta razlika 40 posto, te učitelji imaju preko 7 tisuća eura viša godišnja primanja, što znači da su djelatnici u predškolskom odgoju diskriminirani i omalovažavani, istaknuo je Rajko Kutlača

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.