Politika i društvo

POČASNI PREDSJEDNIK IDS-a

Dok uragan trese IDS, počasni predsjednik uređuje vinograd!

Upravo uređujem vinograd. Oprostite gospođo Danijela, pišite ono što vam govorim. Uređujem vinograd, i to vrhunski teran. Pažljivo, ozbiljno i odgovorno! Svatko može naučiti nešto iz ove moje rečenice, poručuje Jakovčić


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
Ivan Jakovčić u društvu predsjednika IDS-a Dalibora Pausa

Upravo uređujem vinograd. Oprostite gospođo Danijela, pišite ono što vam govorim. Uređujem vinograd, i to vrhunski teran. Pažljivo, ozbiljno i odgovorno! Svatko može naučiti nešto iz ove moje rečenice, poručuje Jakovčić

Počasnog predsjednika IDS-a i županijskog vijećnika Ivana Jakovčića pitali smo za komentar ove rušilačke situacije u IDS-u. Javio se iz vinograda na svojem imanju.

Pitali smo ga slaže li se s prijedlogom predsjedništva stranke koje je pokrenulo stegovni postupak protiv Borisa Miletića i kako gleda na naprasan izlazak Miletića iz IDS-a.

- Upravo uređujem vinograd. Oprostite gospođo Danijela, pišite ono što vam govorim. Uređujem vinograd, i to vrhunski teran. Pažljivo, ozbiljno i odgovorno! Svatko može naučiti nešto iz ove moje rečenice. Izjavu sam dao i prenesite je tako, rekao je počasni predsjednik IDS-a, Ivan Jakovčić.

Osim što je počasni predsjednik bivši župan i europarlamentarac, Ivan Jakovčić je i aktualni vijećnik u županijskoj Skupštini.

Nonšalantna izjava Ivana Jakovčića zapravo skriva dvosmislenu poruku. Moglo bi se tumačiti da je vinograd IDS, a on pažljivo, odgovorno i ozbiljno drži konce u svojim rukama.

Iako se već duže vrijeme pravi da ga se stvari oko stranke kojoj je godinama bio na čelu ne tiču, Jakovčić itekako snosi odgovornost zbog svega ovog što se događa u IDS-u. Kroz nekoliko dana, točnije na dan zaljubljenih na Valentinovo, IDS slavi rođendan. Teško da će slaviti u veselju.


Nastavite čitati

Istra
 

Otpada nikad više, brige nikad manje, a turistička sezona pred vratima. Režemo li granu na kojoj sjedimo?

Masovno bacanje otpada u prirodu dobilo je svoju dionicu i na Caminu Istrianu. Azbestne ploče u zelenoj travi naše su duhovno ogledalo * Imamo i priču o otpadu koji nastaje čerečenjem propalih pulskih tvrtki Istra i Puljanka koje predvodi pogrebnik Predrag Đorđević * Teško se prisjetiti svih pročelnika u mandatu gradonačelnika Pule Filipa Zoričića. Štoviše, sastav pročelničke ekipe s početka 2022. godine uglavnom je promijenjen. Detaljnije čitajte sutra

Istra
 

Izložba stotinjak predmeta iz svih muzejskih zbirki na kojima je prikazano ljudsko lice od antičkog do suvremenog razdoblja

Najvećim dijelom riječ je o predmetima koje javnost dosad nije imala prilike vidjeti, kao i o novim akvizicijama i recentnijim arheološkim nalazima iznimne vrijednosti. "Ova će nas izložba suočiti s licima naše prošlosti i na taj nam način možda najbolje pokazati budućnost i koliko je važno da njegujemo ostavštinu koju smo dobili u nasljeđe", rekao je na otvorenju porečki gradonačelnik Loris Peršurić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.