Politika i društvo

POČASNI PREDSJEDNIK IDS-a

Dok uragan trese IDS, počasni predsjednik uređuje vinograd!

Upravo uređujem vinograd. Oprostite gospođo Danijela, pišite ono što vam govorim. Uređujem vinograd, i to vrhunski teran. Pažljivo, ozbiljno i odgovorno! Svatko može naučiti nešto iz ove moje rečenice, poručuje Jakovčić


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
Ivan Jakovčić u društvu predsjednika IDS-a Dalibora Pausa

Upravo uređujem vinograd. Oprostite gospođo Danijela, pišite ono što vam govorim. Uređujem vinograd, i to vrhunski teran. Pažljivo, ozbiljno i odgovorno! Svatko može naučiti nešto iz ove moje rečenice, poručuje Jakovčić

Počasnog predsjednika IDS-a i županijskog vijećnika Ivana Jakovčića pitali smo za komentar ove rušilačke situacije u IDS-u. Javio se iz vinograda na svojem imanju.

Pitali smo ga slaže li se s prijedlogom predsjedništva stranke koje je pokrenulo stegovni postupak protiv Borisa Miletića i kako gleda na naprasan izlazak Miletića iz IDS-a.

- Upravo uređujem vinograd. Oprostite gospođo Danijela, pišite ono što vam govorim. Uređujem vinograd, i to vrhunski teran. Pažljivo, ozbiljno i odgovorno! Svatko može naučiti nešto iz ove moje rečenice. Izjavu sam dao i prenesite je tako, rekao je počasni predsjednik IDS-a, Ivan Jakovčić.

Osim što je počasni predsjednik bivši župan i europarlamentarac, Ivan Jakovčić je i aktualni vijećnik u županijskoj Skupštini.

Nonšalantna izjava Ivana Jakovčića zapravo skriva dvosmislenu poruku. Moglo bi se tumačiti da je vinograd IDS, a on pažljivo, odgovorno i ozbiljno drži konce u svojim rukama.

Iako se već duže vrijeme pravi da ga se stvari oko stranke kojoj je godinama bio na čelu ne tiču, Jakovčić itekako snosi odgovornost zbog svega ovog što se događa u IDS-u. Kroz nekoliko dana, točnije na dan zaljubljenih na Valentinovo, IDS slavi rođendan. Teško da će slaviti u veselju.


Nastavite čitati

Istra
 

Potpredsjednik pazinskog Gradskog vijeća Vedran Ivančić (IDS): Gradonačelnica Jašić obmanjuje i difamira cjelokupnu javnost

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća bila je točka koja se odnosila na Odluku o sufinanciranju Grada Pazina za korisnike Doma s područja Grada Pazina. Mi takvu odluku nismo htjeli podržati iz više razloga. Prvi razlog je taj što predložena odluka na dnevnom redu nije istovjetna odluci koja je bila na javnom savjetovanju, istaknuo je među ostalim Ivančić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.