Politika i društvo

POČASNI PREDSJEDNIK IDS-a

Dok uragan trese IDS, počasni predsjednik uređuje vinograd!

Upravo uređujem vinograd. Oprostite gospođo Danijela, pišite ono što vam govorim. Uređujem vinograd, i to vrhunski teran. Pažljivo, ozbiljno i odgovorno! Svatko može naučiti nešto iz ove moje rečenice, poručuje Jakovčić


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
Ivan Jakovčić u društvu predsjednika IDS-a Dalibora Pausa

Upravo uređujem vinograd. Oprostite gospođo Danijela, pišite ono što vam govorim. Uređujem vinograd, i to vrhunski teran. Pažljivo, ozbiljno i odgovorno! Svatko može naučiti nešto iz ove moje rečenice, poručuje Jakovčić

Počasnog predsjednika IDS-a i županijskog vijećnika Ivana Jakovčića pitali smo za komentar ove rušilačke situacije u IDS-u. Javio se iz vinograda na svojem imanju.

Pitali smo ga slaže li se s prijedlogom predsjedništva stranke koje je pokrenulo stegovni postupak protiv Borisa Miletića i kako gleda na naprasan izlazak Miletića iz IDS-a.

- Upravo uređujem vinograd. Oprostite gospođo Danijela, pišite ono što vam govorim. Uređujem vinograd, i to vrhunski teran. Pažljivo, ozbiljno i odgovorno! Svatko može naučiti nešto iz ove moje rečenice. Izjavu sam dao i prenesite je tako, rekao je počasni predsjednik IDS-a, Ivan Jakovčić.

Osim što je počasni predsjednik bivši župan i europarlamentarac, Ivan Jakovčić je i aktualni vijećnik u županijskoj Skupštini.

Nonšalantna izjava Ivana Jakovčića zapravo skriva dvosmislenu poruku. Moglo bi se tumačiti da je vinograd IDS, a on pažljivo, odgovorno i ozbiljno drži konce u svojim rukama.

Iako se već duže vrijeme pravi da ga se stvari oko stranke kojoj je godinama bio na čelu ne tiču, Jakovčić itekako snosi odgovornost zbog svega ovog što se događa u IDS-u. Kroz nekoliko dana, točnije na dan zaljubljenih na Valentinovo, IDS slavi rođendan. Teško da će slaviti u veselju.


Nastavite čitati

Istra
 

VLASNICI AUTOPRAONICE IZ NOVIGRADA ŽELE ODGOVORE OD ŽUPANIJE "Ne mogu nam samo tako zatvoriti djelatnost na mjesec dana! Naša četveročlana obitelj od ovoga živi!"

Nama nije poslana nikakva službena informacija o tome da nam se zabranjuje rad. Zatvorili smo kad smo u medijima pročitali da ne smiju raditi oni koji koriste pitku vodu. Možda smo trebali reći da nismo nigdje ništa pročitali i jednostavno nastaviti raditi, vele nam vlasnici autopraonice iz Novigrada. U nastojanju dolaska do odgovora, županu Borisu Miletiću poslali su više mailova na koje im nije odgovoreno, a pokušali su i telefonski kontaktirati Istarsku županiju, no za informacije su ostali uskraćeni

Istra
 

OTKRIJ SREDIŠNJU ISTRU Novi tjedan i nastavak programa

-Još je malo vremena ostalo za uživanje u godišnjem odmoru i ljetnim aktivnostima, ali projekt Otkrij središnju Istru u punom je jeku. Svi posjetitelji središnje Istre ovoga će tjedna moći uživati u razgledima gradića, dobrim filmovima, koncertnom programu i vinskim pričama koje dolaze u Gračišće. Svi programi u sklopu navedenog projekta besplatni su za sve sudionike, poručuju TZ-a Središnje Istre

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.