Politika i društvo

USUSRET IZMJENAMA PROSTORNOG PLANA IŽ

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić: Predložit ćemo brisanje sušionice mulja, kompostane i sortirnice iz zone Kaštijuna

Također, najavio je Zoričić, uskoro će objaviti i stavove oko Uljanika, Muzila, Vargarole, Mandrača itd., te, kako je naveo, iako nije obvezno, s tim stavovima će se ići na Gradsko vijeće sredinom prosinca kako bi se otvorila rasprava


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Također, najavio je Zoričić, uskoro će objaviti i stavove oko Uljanika, Muzila, Vargarole, Mandrača itd., te, kako je naveo, iako nije obvezno, s tim stavovima će se ići na Gradsko vijeće sredinom prosinca kako bi se otvorila rasprava

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić oglasio se na svom facebook profilu oko smjernica i stavova koje Grad Pula planira uputiti Istarskoj županiji, a vezano za skore izmjene prostornog plana Istarske županije.

Među ključnim temama izdvojio je Kaštijun te najavio da će predložiti brisanje sušionice mulja, kompostane i sortirnice iz zone Kaštijuna, osim komunalnog otpada i mogućnosti za solarnu elektranu.

Također, najavio je Zoričić, uskoro će objaviti i stavove oko Uljanika, Muzila, Vargarole, Mandrača itd., te, kako je naveo, iako nije obvezno, s tim stavovima će se ići na Gradsko vijeće sredinom prosinca kako bi se otvorila rasprava.

Nadalje, Nacrt Strategije zelene urbane obnove Pule do 2030. je na savjetovanju do 16. studenog,  gdje je izrađivač istaknuo Kaštijun, ali taj dio neće biti predložen, niti, prihvaćen, već onako kako se predlaže Istarskoj županiji, naveo je Zoričić.

- Nakon završetka savjetovanja radimo izvješće i sve će biti jasno, zaključio je post Zoričić.


Nastavite čitati

Pula
 

Boljunčić Zoričiću: "Zašto Puležanima oduzimaš viziju Pule?"

"Sva njegova priča oko otvaranja očiju, natječaja, tenisica, referenduma itd., ima za cilj samo jedno – distancirati se od suštine problema – a suština je kakvu Rivu žele Puležani?! Umjesto toga, Zoričić se u javnom prostoru arogantno i bahato prepucava temama koje se miču od ključnog pitanja, a to je Riva", napisao je Boljunčić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.