Politika i društvo

na kraju dana 885

HDZ poplavio Hrvatsku, naftna mrlja Premanturu, IDS poraz proglasio pobjedom

Navečer su se dugo u večer čekali rezultati EU izbora. Posebno je napeto bilo u IDS-u. na koncu im je 1.000 glasova nedostajalo za prolazak. Svejedno, Flego i Paus su proglasili pobjedu


 
2 min
Dražen Majić ⒸFOTO: Dean Mladenović

Navečer su se dugo u večer čekali rezultati EU izbora. Posebno je napeto bilo u IDS-u. na koncu im je 1.000 glasova nedostajalo za prolazak. Svejedno, Flego i Paus su proglasili pobjedu

Intenzivan dan u kojem je najljepša priča ona o obitelji Lukšić i njihovoj na djelu iskazanoj ljubavi. Usvojili su troje djece, kažu: spasili su i oni nas. Najvažnija je ljubav.

Popodne katastrofa u Premanturi gdje je nafta nepoznatog porijekla poplavila plaže u Stupicama i brojnim uvalama Kamenjaka. Kapo Kozlevac kaže da ništa nije alarmantno ali slike nisu nimalo lijepe.

Navečer su se dugo u večer čekali rezultati EU izbora. Posebno je napeto bilo u IDS-u. Na koncu im je 1.000 glasova nedostajalo za prolazak. Svejedno, Flego i Paus su proglasili pobjedu.

Danas su s vama bili Borka i Dražen a sutra vas kroz dan vode Leo i Silvio. Evo priča koje sutra donosimo.

Njemački investitor ogradio je dio Uvale Stupova na rubnom dijelu Općine Kršan,  na samoj granici Istarske i Primorsko-goranske županije. Projekt s vilama i tri heliodroma u netaknutom dijelu prirode i dosad je izazivao protivljenja dijela javnosti, a padale su i prijetnje smrću.  Zašto je posegnuo za ograđivanjem, pročitajte sutra.

Sutra konačno pročitajte i tko proizvodi najbolji domaći sladoled u Istri. Tvrtka Sladka kuglica svoje proizvode prodaje po feštama i događanjima širom krasne zemlje s malim 'kamioncinom', a za svaki slučaj tu je i njihova slastičarnica Ema u samom srcu Pazina, gdje kupci ne prestaju dolaziti na ovu nadaleko poznatu slasticu.

Naravno, slijedi i detaljna analiza izbora.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.