Politika i društvo

pandemija

Istra: 73 novozaraženih i jedna preminula osoba

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 52 pacijenta, od kojih je na Odjelu za infektologiju 51 osoba, a jedna osoba je na Odjelu za ginekologiju


 
1 min
Zoran Angeleski

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 52 pacijenta, od kojih je na Odjelu za infektologiju 51 osoba, a jedna osoba je na Odjelu za ginekologiju

U Istri su potvrđene 73 novozaražene osobe u protekla 24 sata. Nažalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1942. godište), s pridruženim kroničnim bolestima.

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 52 pacijenta, od kojih je na Odjelu za infektologiju 51 osoba, a jedna osoba je na Odjelu za ginekologiju.

U u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 319 uzoraka briseva na COVID-19.

 Izliječena je 81 osoba.


Nastavite čitati

Istra
 

Ana Peruško Lampić, predsjednica istarske podružnice Hrvatske udruge dadilja: "Mi nismo luksuz već potreba. Pula je jedini grad u Istri koji nas ne sufinancira"

Mi smo, u svakom pogledu fleksibilniji, možemo nuditi i posebne vrste prehrane, sami kuhati djeci, a osim osmosatnog čuvanja nuditi i ostale usluge kao svaka dadilja, primjerice pratnju u popodnevnim satima na treninge, navodi Peruško Lampić. Druga velika prednost manjih skupina je što su ovdje djeca manje bolesna *  Još 2019. godine krenula je borba obrta za gradske subvencije, no rezultata za sada i dalje nema

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.