Politika i društvo

Predizborna kampanja

Izbori za europski parlament: Kolakušić sutra u Pazinu, Rovinju i Puli

Predstavit će program stranke Pravo i Pravda


 
1 min
Istra24

Predstavit će program stranke Pravo i Pravda

U sklopu svoje predizborne kampanje, Mislav Kolakušić, zastupnik u Europskom parlamentu i predsjednik stranke Pravo i Pravda, sutra će održati konferencije za medije i to u Pazinu, na adresi Trg slobode, u 11:30, na Portarati u Puli u 13:15 i na kod ruže vjetrova na Obali Pina Budicina u Rovinju u 15 sati.

S članovima liste za Europski parlament stranke Pravo i Pravda Kolakušić će se družiti s građanima i predstaviti program za predstojeće izbore za Europski parlament.


Nastavite čitati

Istra
 

U Puli venu makovi, u Vodnjanu jedna politička stranka

U nastavku serijala o Istarskom veleučilištu sutra objavljujemo tko je novi član Upravnog vijeća kojeg je, kao svoga člana, imenovala Istarska županija * Ministarstvo i županija donijelo odluke o legalitetu digitalnog panoa na ulazu u Vodnjan * Analiziramo vodnjansku političku scenu pred predstojeće izbore za Mjesne odbore

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.