Politika i društvo

REAGIRANJE KABINETA ŽUPANA

Kabinet župana: Nikolay Viktorov postao počasnim građaninom Pule odlukom Gradskog vijeća

Iz kabineta župana reagirali su na rečenicu u tekstu kojeg smo objavili vezano uz kaznenu prijavu protiv bivšeg pulskog gradonačelnika, a danas župana Borisa Miletića u slučaju Ribarska koliba


 
1 min
Istra24

Iz kabineta župana reagirali su na rečenicu u tekstu kojeg smo objavili vezano uz kaznenu prijavu protiv bivšeg pulskog gradonačelnika, a danas župana Borisa Miletića u slučaju Ribarska koliba

Iz kabineta župana reagirali su na rečenicu u tekstu kojeg smo objavili vezano uz kaznenu prijavu protiv bivšeg pulskog gradonačelnika, a danas župana Borisa Miletića u slučaju Ribarska koliba. Reagiranje je stiglo poštom, a potpisuje ga kabinet župana te ga prenosimo u cijelosti.

Na Vašem portalu 25. siječnja 2022. godine objavljen je članak pod naslovom Kazneno prijavljeni Boris Miletić: Da, zbog Ribarske kolibe angažirao sam riječke odvjetnike specijalizirane za kazneno pravo“, u kojem se nalazi netočna informacija.

Ljubazno molimo da se umjesto „Tadašnji pulski gradonačelnik i predsjednik stranke Boris Miletić, Viktorova je u pomalo čudnim okolnostima proglasio zaslužnim građaninom Grada Pule“, napišete da je „Nikolay Viktorov postao počasnim građaninom Pule Odlukom Gradskog vijeća Grada Pule“.

Hvala na suradnji

Kabinet župana


Nastavite čitati

Pula
 

PULA Domaće jedriličarke Una Krivić, Nika Fornažar i Iva Rokvić najbolje u klasama

U najbrojnijoj klasi Optimist (144 takmičara), pobijedio je Cristian Casetllan iz Triestina sport del Mare. U klasi ILCA 4 nastupila su 22 jedriličara i jedriličarke, najbolji je bio Jeremias Patikryl iz Češke, a među djevojkama je najbolja bila Nika Fornažar iz porečkog Horizonta. U klasi ILCA 6 u kojoj je nastupilo je 12 takmičara, najbolje se snašla Iva Rokvić iz JK Uljanik, na drugom mjestu je završio Luka Pahljina (Uljanik), dok je 3. bila Manola Miletić iz Kvarnera

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.