Politika i društvo

što se bijeli u istri zelenoj?

Miletić za N1: Neki članovi IDS-a daju povoda za izjave o kokainu

Voditeljica je županu Miletiću kazala kako je kokain prva asocijacija na Kajinovu izjavu da je u IDS-u bilo bijeloga, na što je on odgovorio: „Neki naši članovi možda daju malo i povoda za takve izjave." No, odmah zatim sjetio se kako više nije član stranke te kazao kako zapravo govori o bivšim kolegama


 
1 min
Martina Pereša
Gostovanje Borisa Miletića na N1 televiziji

Voditeljica je županu Miletiću kazala kako je kokain prva asocijacija na Kajinovu izjavu da je u IDS-u bilo bijeloga, na što je on odgovorio: „Neki naši članovi možda daju malo i povoda za takve izjave." No, odmah zatim sjetio se kako više nije član stranke te kazao kako zapravo govori o bivšim kolegama

Istarski župan, Boris Miletić, gostovao je danas u studiju N1 Televizije. Tijekom razgovora s voditeljicom na temu njegova izlaska iz stranke, emitirana je izjava, također bivšeg člana IDS-a, Damira Kajina.

- IDS nije jednako Istra… Ali je trideset godina IDS propovijedao jednu priču o Istri. Bilo je tu uspona i padova, ali neću nikoga cipelariti…Bilo je tu bogaćenja mimo rada, pretvaranja javnog u privatno, zakupljivanja medija, pa čak i onoga bijeloga, rekao je Kajin.

Voditeljica je na to županu Miletiću kazala kako je asocijacija na potonje kokain, na što je on odgovorio: „Neki naši članovi možda daju malo i povoda za takve izjave.“

No, odmah zatim sjetio se kako više nije član stranke te kazao kako govori o bivšim kolegama.

Djelomično prečuvši pitanje je li Kajin mislio na njega, nastavio je govoriti kako Istra ne bi bila kakva je da nije bilo IDS-a te kako je Istra pozitivan brend čiji je tempo i razvojne programe diktirao IDS.

„Pa nismo slučajno najbolja maslinarska regija na svijetu, nismo slučajno prepoznati po najboljim vrhunskim vinima i tartufima koje nam je dala priroda“, zaključio je na koncu nezavisni istarski župan, Boris Miletić.


Nastavite čitati

Istra
 

Istarski ribari i dalje na kruhu sa sedam kora

Prošlo je gotovo godinu dana od otvaranja nove županijske ustanove pod nazivom Centar za razvoj ribarstva i akvakulture koja bi trebala biti logistička potpora ribarima te "komunikacijski kanal" između institucija i ribara. No, zapelo je * Imamo priču stanara iz Mohorovičićeve ulice u Puli koji se "guše" u parkiranim automobilima * Objavljujemo detalje revidiranog pulskog Programa građenja komunalne infrastrukture 

Istra
 

ISPRIKA NASTAVNIKU SKERTU I ČITATELJIMA Maturanti su mu oblijepili auto želeći ga simpatično iznenaditi

Nastavnik i razrednik kuhara maturanata Matej Skert: "Ispalo je simpatično. Dva moja učenika rekla su da idu po svoj završni rad iz kuharstva do printaone. To je bila krinka meni za iznenađenje. Nakon 15-ak minuta izašao sam van, pogledam, auto sav oblijepljen. Nasmijali smo se, našalili i fotografirali. Oblijepljen automobil bio je dva-tri sata atrakcija za  sve prolaznike"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.