republika - dugi
Politika i društvo

Znakovite zahvale župana

Otvoreni novi studentski paviljoni u Puli, Miletić se zahvalio Jakovčiću i Sanaderu te napomenuo: "Crveni su bili protiv..."

Moja supruga Lara otišla je u Trst kupiti mi kemijsku jer mi je rekla da za velike ugovore moram imati i posebnu kemijsku. To je bio moj prvi ugovor. Znam da se uvijek treba hvaliti, ali treba podsjetiti svima koji su ovome pomogli i doprinijeli. Ipak, najveća zahvala ide "dobrom anđelu ovoga grada", gospodinu Čerini, rekao je Miletić.


 
2 min
Matea Čelebija ⒸFOTO: Manuel Angelini

Moja supruga Lara otišla je u Trst kupiti mi kemijsku jer mi je rekla da za velike ugovore moram imati i posebnu kemijsku. To je bio moj prvi ugovor. Znam da se uvijek treba hvaliti, ali treba podsjetiti svima koji su ovome pomogli i doprinijeli. Ipak, najveća zahvala ide "dobrom anđelu ovoga grada", gospodinu Čerini, rekao je Miletić.

Danas su  napokon predstavljena dva nova pulskog studentska paviljona, zahvaljujući kojima će se otvoriti 194 ležaja u 97 smještajnih jedinica

Dio je to projekta „Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula“, koji je započeo još 2016. godine, a u konačnici će službeno biti završen krajem sljedećeg mjeseca.

Na predstavljanju u novom paviljonu posebnu je pozornost privukla izjava odnedavno nezavisnog župana Borisa Miletića, koji se pri obraćanju nazočnima prvenstveno zahvalio Ivi Sanaderu, Ivanu Jakovčiću te svojoj supruzi Lari.

- Dozvolit ću si da danas budem u prvom licu i emotivan. Otvaranje ovog paviljona je nastavak izgradnje studentskog kampusa, ali mislim da je potrebno napomenuti dva ključna imena koja su tome doprinijela - Ivo Sanader i Ivan Jakovčić. Da smo ostali pod riječkim sveučilištem, ne vjerujem da bismo danas otvarali studentski dom i to treba priznati. Crveni su bili protiv, plavi su imali većinu pa su pomogli. Drago mi je zbog ovoga jer kao bivši student ovog fakulteta znam da osim ove zgrade, nismo imali ništa.

Župan se također zahvalio i svojoj supruzi.

- U rujnu 2006. godine trebao sam potpisati veliki milijunski ugovor s Božidarom Kalmetom. Moja supruga Lara otišla je u Trst kupiti mi kemijsku jer mi je rekla da za velike ugovore moram imati i posebnu kemijsku. To je bio moj prvi ugovor. Znam da se uvijek treba hvaliti, ali treba podsjetiti svima koji su ovome pomogli i doprinijeli. Ipak, najveća zahvala ide "dobrom anđelu ovoga grada", gospodinu Čerini, rekao je Miletić.

Kreativan u zahvalama bio je i pulski gradonačelnik Filip Zoričić koji je svima nazočnima čestitao "rođenje djeteta".

- Danas je predivan dan u nizu loših i tužnih vijesti koje nas okružuju. Danas je lijep dan jer se rodilo dijete. Čestitam dragom ravnatelju i kolegicama i svima koji su se trudili da mladi ljudi dođu u naš grad. Želim svim studentima puno ljubavi i da ostanu u ovom gradu, kao što sam ostao i ja i tu zasnovao obitelj, rekao je gradonačelnik Zoričić. 


FOTO: Privatni album

Nastavite čitati

Pula
 

PULA Vozio motocikl s preinakama pa dobio novčanu kaznu

Obavljenim izvanrednim pregledom na motociklu je utvrđeno sedam većih nedostataka (u vidu zamijenjenog auspuha, bez ugrađenih retrovizora, registracijska pločica pričvršćena na neodgovarajućoj poziciji, preinake na karoseriji, blatobranu, uređaju za kočenje i dr.) koji predstavljaju opasnost u prometu. Zbog počinjenog prekršaja Iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 260 eura

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.