Politika i društvo

NOVI PODACI STOŽERA

Pada broj zaraženih - u Istri danas 65 slučajeva

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi 56 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 55, a jedna je na Odjelu za ginekologiju


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi 56 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 55, a jedna je na Odjelu za ginekologiju

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 288 uzoraka briseva na Covid-19, a potvrđeno je 56 novozaraženih osoba s našeg područja.

Izliječeno je njih 65.

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi 56 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 55, a jedna je na Odjelu za ginekologiju.

Nažalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna Covid-19 pozitivna osoba s pridruženim kroničnim bolestima. 


Nastavite čitati

Istra
 

JESU LI CRNI BALONI DOVOLJNI? Je li dovoljno jednom godišnje čuti crne statistike o broju premlaćenih i ubijenih žena i iz prvog reda pratiti naslikavanje političara?

Sutra čitajte o planovima za nogometno igralište Valkane oko čega su se ne tako davno lomila politička koplja i rušili stranački savezi. Iako gradnja debelo kasni, i dalje nema informacija kako će u konačnici izgledati zgotovljeno igralište i što to podrazumijeva termin -  "obuhvat radova" - ali i kada će, tko će, koliko će, i hoće li se rušiti stabla?

Istra
 

U Labin stigle prve kante za biootpad

Nešto manje od 100 kućanstava ulica Marcilnica, Viktora Cara Emina i Istarskih narodnjaka tako će moći odvajati kuhinjski otpad, vrtni/zeleni otpad, ostatke termički obrađene hrane i manje količine ostalog biootpada

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.