Politika i društvo

"češlja" se i poslovanje

POLICIJA U CASTRUMU: Provode se izvidi na temelju kaznene prijave SDP-ovca Danijela Ferića

Novi direktor Castruma Goran Pereša o provođenju istrage u tom gradskom poduzeću, nije ništa želio komentirati


 
1 min
Danijela Bašić-Palković ⒸFOTO: Manuel Angelini

Novi direktor Castruma Goran Pereša o provođenju istrage u tom gradskom poduzeću, nije ništa želio komentirati

Policija provodi izvide u Castrumu na temelju kaznene prijave koju je nedavno podnio SDP-ov županijski vijećnik Danijel Ferić. Potvrdio nam je to i predsjednik Nadzornog odbora Castruma Dean Učkar.

- Nadzorni odbor nije službeno obaviješten o istrazi, ali znam da je istraga u tijeku, kazao je Učkar. Istaknuo je da je intencija Nadzornog odbora da se sve nejasnoće i nepravilnosti u tom poduzeću što prije razriješe kako bi tvrtka mogla uspješno krenuti dalje.

- Želimo čistu situaciju i raščišćavanje svih nepravilnosti, kazao je Učkar. Potvrdio je da se u Castrumu provodi i dubinska analiza i revizija kompletnog poslovanja poduzeća koju je naručio Grad, a provodi je jedna konzultantska tvrtka iz Zagreba.  

Novi direktor Castruma Goran Pereša o provođenju istrage u tom gradskom poduzeću, nije ništa želio komentirati.

- Obzirom da su postupanja tijekom izvida tajna, nismo u mogućnosti iznositi detalje, niti potvrditi provodi li policija izvide u konkretnim slučajevima, a sve kako se ne bi ugrozilo policijsko postupanje i daljnji tijek kaznenog postupka, odgovorili su iz Ureda načelnika Pu istarske.

Podsjetimo, SDP-ovac Danijel Ferić je podnio kaznenu prijavu protiv odgovornih osoba zbog sumnji u počinjenje kaznenih djela u gospodarskom poslovanju, kaznenih djela krivotvorenja, kaznenih djela u obavljanju službene dužnosti i kaznenih djela protiv javnog reda.


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.