Politika i društvo

dosta mu je šutnje

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić otvorio je svoj službeni profil na Facebooku

Trolove, one koji vrijeđaju i omalovažavaju neću prihvaćati na pageu. One koji su otvoreni za dijalog i kritiziraju konstruktivno - hoću. Radujem se, poručio je u svojoj prvoj objavi Zoričić


 
1 min
Borka Petrović
Kanal za dvosmjernu komunikaciju

Trolove, one koji vrijeđaju i omalovažavaju neću prihvaćati na pageu. One koji su otvoreni za dijalog i kritiziraju konstruktivno - hoću. Radujem se, poručio je u svojoj prvoj objavi Zoričić

"Pozdrav svima i dobrodošli na moju facebook stranicu na kojoj ću, umjesto na privatnom profilu, iskazivati svoje stavove, mišljenja i ideje, potpuno slobodarski.

Vrijeme u kojem živimo zahtjeva reakciju na dobre i loše trenutke i objave, pojedinaca i skupina. Dosta je šutnje.
Trolove, one koji vrijeđaju i omalovažavaju neću prihvaćati na pageu. One koji su otvoreni za dijalog i kritiziraju konstruktivno - hoću. Radujem se".

Riječ je o prvoj objavi na službenoj stranici koju je danas otvorio Filip Zoričić, pulski gradonačelnik.

Pratiti ga, kako sam veli, na platformi za dvosmjernu komunikaciju i transparentnost možete na https://www.facebook.com/ZoricicFilip/

Inače, u manje od sat vremena od prve objave, stranicu je zapratilo 128 ljudi.


FOTO: Facebook Filip Zoričić Gradonačelnik Grada Pule

Nastavite čitati

Pula
 

Završili razgovori u Beču o iranskom nuklearnom sporazumu

Uključene strane žele riješiti pitanje ukidanja sankcija Iranu u zamjenu za novo uvođenje restrikcija na nuklearni program toj zemlji. "Može se reći 'da' ili 'ne'" na tekst, rekao je predstavnik EU-a u Beču, dodajući da ništa nije ostalo o čemu bi se moglo pregovarati i opisujući tekst kao "vrlo dobar kompromis za sve strane"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.