Politika i društvo

SPREMNI ZA IZBORE

Pulski SDP: Dok se neki igraju politike, stanovnici Pule ispaštaju

Kada je riječ o prijevremenim izborima, SDP Pule tu ima isti stav od samog početka. Za izbore smo spremni kad god oni bili. Nećemo se pretvarati u nešto što nismo mijenjajući stavove pet puta dnevno. Naše politike su konzistentne još dok smo bili jedina opozicija u Puli i od tih politika nećemo odustati, priopćili su iz pulskog SDP-a


 
2 min
Istra24

Kada je riječ o prijevremenim izborima, SDP Pule tu ima isti stav od samog početka. Za izbore smo spremni kad god oni bili. Nećemo se pretvarati u nešto što nismo mijenjajući stavove pet puta dnevno. Naše politike su konzistentne još dok smo bili jedina opozicija u Puli i od tih politika nećemo odustati, priopćili su iz pulskog SDP-a

- Objavom gradonačelnika Pule Filipa Zoričića, kako ''od danas koalicije nema'', nije se dogodilo ništa spektakularno niti dramatično za SDP ni za stanovnike Pule, stoji u priopćenju pulskog SDP-a.

"SDP je već ranije više puta istaknuo kako potpisani „Sporazum o suradnji“ nismo smatrali koalicijskim sporazumom, što su već i naši vijećnici govorili javno u Gradskom vijeću Pule, jer bi takav sporazum podrazumijevao puno veću integraciju političkih opcija u rad Gradske  uprave. Podsjetit ćemo, SDP Pule nema nijednog svog predstavnika u Gradskoj upravi jer to nismo niti tražili. 

Naša pružena ruka za suradnju političkim opcijama NLFZ i Možemo! iskrena je i dobronamjerna upravo iz razloga što je vidljivo na svakom koraku da Grad Pula iz godine u godinu nazaduje, čak niti ne stagnira nego nazaduje. 

Gradsko vijeće Pule pretpostavljamo da nastavlja raditi u sastavu kakav je, gdje će svaka od političkih opcija moći javno iskazati svoj stav što kroz rasprave, što kroz glasanje. Mi ćemo podržati sve one dobre i razvojne projekte. 

Kada je riječ o prijevremenim izborima, SDP Pule tu ima isti stav od samog početka. Za izbore smo spremni kad god oni bili što smo komunicirali i prijašnjih mjeseci.  

Mi se nismo uključili u politiku jučer i ne igramo se politike dok stanovnici Pule ispaštaju. Nećemo se pretvarati u nešto što nismo mijenjajući stavove pet puta dnevno. Naše politike su konzistentne još dok smo bili jedina opozicija u Puli i od tih politika nećemo odustati. 

Projekti koje želimo da se u Puli realiziraju predstavljeni su u izbornoj kampanji prije manje od godinu dana i od njih ne odustajemo jer su na dobrobit zajednice", poručuju iz pulskog SDP-a nakon što je gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, objavio da od danas koalicije njegove liste, SDP-a i Možemo! više nema.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) DOVRŠAVA SE ZAHTJEVAN PROJEKT Za pet dana otvara se važno raskrižje kod pošte

"Riječ je o strašno zahtjevnom projektu. Iako su ronioci ulazili prije otkopavanja u kanal Pragrande, pravo se stanje vidi tek kad se napravi rupa. Morali smo sanirati nešto jako staro. Taj je kanal izgradila Austro-Ugarska. Pojavljivale su nam se nepredviđene instalacije (telefonske, električne, oborinske, vodovodne) za koje se nije znalo jesu li u funkciji pa se trebalo ispitivati. Za kišnih dana se nije moglo raditi ni vani, ali ni unutra. Jer, znate, kanal je cijelo vrijeme bio u funkciji", kaže direktor pulskog Vodovoda Edo Krajcar pojašnjavajući desetodnevno prekoračenje radova

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.