Politika i društvo

NOVI PODACI STOŽERA

U Istri 53 novozaražene osobe, u Općoj bolnici Pula preminula četiri pacijenta s pridruženim kroničnim bolestima

Novi podaci istarskog stožera za civilnu zaštitu govore o 53 nova slučaja zaraze koronavirusom u Istri te četiri preminula pacijenta u pulskoj bolnici


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini
OB Pula

Novi podaci istarskog stožera za civilnu zaštitu govore o 53 nova slučaja zaraze koronavirusom u Istri te četiri preminula pacijenta u pulskoj bolnici

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 275 uzoraka briseva na Covid-19.

Potvrđene su 53 novozaražene osobe s našeg područja, a izliječeno je njih 84.
 
U Općoj bolnici Pula na liječenju su 54 pacijenta; od kojih su na Odjelu za infektologiju 52, a 2 na Odjelu za ginekologiju.

Nažalost, u Općoj bolnici Pula preminule su četiri Covid-19 pozitivne osobe s pridruženim kroničnim bolestima.


Nastavite čitati

Istra
 

REZULTATI POPISA Talijana ima 30 posto manje; ako je matematika društveno relevantna, hoće li se jednakim postotkom smanjiti manjinska prava?

Društveni problemi su daleko dublji, plitkost politike njima se ne bavi. Brojke su daleko bitnije, recimo, Plenkoviću i njegovoj vladi koja egzistira zahvaljujući manjinama, odnosno glasu manjinskih zastupnika kojima su brojke jednako značajne. S obzirom na dugovječnost zastupničkog staža Furio Radin je u nekoliko navrata postao bitan faktor hrvatske politike. Smiješno, ali istinito: većina preživljava na grbači manjina, to je vlada Hrvata, Talijana, Srba, Roma, Bošnjaka itd. itd…

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.