Politika i društvo

SUTRA SLUŽBENO PRIOPĆENJE

ZATVORENI SASTANAK ČELNIKA U PULI: Pulska koalicija još uvijek na okupu!

I dok među pulskim partnerima frcaju iskre, kao i međusobne optužbe o prijetnjama i nervozi, dok Zoričić članovima Možemo! Pula poručuje da će „politički platiti“ formalan sastanak u Puli je sve samo ne formalan


 
1 min
Danijela Bašić-Palković

I dok među pulskim partnerima frcaju iskre, kao i međusobne optužbe o prijetnjama i nervozi, dok Zoričić članovima Možemo! Pula poručuje da će „politički platiti“ formalan sastanak u Puli je sve samo ne formalan

Narušeni koalicijski odnosi pulske vlasti zasigurno su bili tema večerašnjeg sastanka na koje su sudjelovali predsjednik SDP-a Peđa Grbin, pulski gradonačelnik Filip Zoričić i  potpredsjednik Skupštine Grada Zagreba Teodor Celakoski iz platforme Možemo!, inače član stranke Zagreb je naš.

Filip Zoričić Foto Manuel Angelini

Sastanak je održan bez prisustva medija, pa se može pretpostaviti da su čelnici stranaka i nezavisne liste FZ pokušali smiriti tenzije i izgladiti odnose među partnerima u Puli.

Peđa Grbin FB profil

Kako neslužbeno doznajemo, na sastanku je uz Peđu Grbina bio i predsjednik pulskog SDP-a Igor Belas, gradonačelnik Pule Filip Zoričić te predstavnici Možemo! Teodor Celakoski, saborska zastupnica Sandra Benčić i predsjednica Gradskog vijeća Grada Pule Dušica Radojčić. Saborska zastupnica SDP-a Sanja Radolović nije bila prisutna.

Teodor Celakoski Foto Skupština Grada Zagreba

-Radi se o sasvim uobičajenom sastanku koji održavam s koalicijskim partnerima i u drugim većim gradovima. Nema nikakve dramatike, kazao nam je predsjednik SDP-s Peđa Grbin uoči samog sastanka.

I dok među pulskim partnerima frcaju iskre, kao i međusobne optužbe o prijetnjama i nervozi, dok Zoričić članovima Možemo! Pula poručuje da će „politički platiti“, formalan sastanak u Puli je sve samo ne formalan, iako ga tako svi žele prikazati.

Nitko od sudionika večeras nije želio davati izjave, a poručuju da će se sutra oglasiti priopćenjem. Gradonačelnik Filip Zoričić rekao je da sastanak nije tajan, ali da nisu pozvali medije. Ipak, potvrđeno nam je da je koalicija još uvijek na okupu.


Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.