Politika i društvo

SUTRA SLUŽBENO PRIOPĆENJE

ZATVORENI SASTANAK ČELNIKA U PULI: Pulska koalicija još uvijek na okupu!

I dok među pulskim partnerima frcaju iskre, kao i međusobne optužbe o prijetnjama i nervozi, dok Zoričić članovima Možemo! Pula poručuje da će „politički platiti“ formalan sastanak u Puli je sve samo ne formalan


 
2 min
Danijela Bašić-Palković

I dok među pulskim partnerima frcaju iskre, kao i međusobne optužbe o prijetnjama i nervozi, dok Zoričić članovima Možemo! Pula poručuje da će „politički platiti“ formalan sastanak u Puli je sve samo ne formalan

Narušeni koalicijski odnosi pulske vlasti zasigurno su bili tema večerašnjeg sastanka na koje su sudjelovali predsjednik SDP-a Peđa Grbin, pulski gradonačelnik Filip Zoričić i  potpredsjednik Skupštine Grada Zagreba Teodor Celakoski iz platforme Možemo!, inače član stranke Zagreb je naš.

Filip Zoričić Foto Manuel Angelini

Sastanak je održan bez prisustva medija, pa se može pretpostaviti da su čelnici stranaka i nezavisne liste FZ pokušali smiriti tenzije i izgladiti odnose među partnerima u Puli.

Peđa Grbin FB profil

Kako neslužbeno doznajemo, na sastanku je uz Peđu Grbina bio i predsjednik pulskog SDP-a Igor Belas, gradonačelnik Pule Filip Zoričić te predstavnici Možemo! Teodor Celakoski, saborska zastupnica Sandra Benčić i predsjednica Gradskog vijeća Grada Pule Dušica Radojčić. Saborska zastupnica SDP-a Sanja Radolović nije bila prisutna.

Teodor Celakoski Foto Skupština Grada Zagreba

-Radi se o sasvim uobičajenom sastanku koji održavam s koalicijskim partnerima i u drugim većim gradovima. Nema nikakve dramatike, kazao nam je predsjednik SDP-s Peđa Grbin uoči samog sastanka.

I dok među pulskim partnerima frcaju iskre, kao i međusobne optužbe o prijetnjama i nervozi, dok Zoričić članovima Možemo! Pula poručuje da će „politički platiti“, formalan sastanak u Puli je sve samo ne formalan, iako ga tako svi žele prikazati.

Nitko od sudionika večeras nije želio davati izjave, a poručuju da će se sutra oglasiti priopćenjem. Gradonačelnik Filip Zoričić rekao je da sastanak nije tajan, ali da nisu pozvali medije. Ipak, potvrđeno nam je da je koalicija još uvijek na okupu.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) VESELO NA OTVORENJU 'LIBRIĆA' U potrazi za tajanstvenim bićima koja još žive po Istri

"Vodimo vas na jedno putovanje Istrom, među jame, škulje, kanjone, rijeke, gradine i kaštele u kojima, kako kaže priča, još uvijek žive neka tajanstvena, nevidljiva bića. Ovim Librićem dotaknuli smo nešto dragocjeno, nešto što bi svaki narod trebao čuvati kao svoju baštinu, a to su narodne priče koje su u neka davna vremena prepričavana pored starih ognjišta", kazala je direktorica festivala Slavica Ćurković

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.