Sport i rekreacija

U povodu slavlja Demona

Ekipa Rio Ave osvojila prvo mjesto na jučerašnjem malonogometnom turniru na Verudeli. Prikupljeno 2.000 kuna za izbjeglice iz Ukrajine

U suradnji s humanitarnom udrugom "Istra Pomaže, sav prikupljeni novac od kotizacija doniran je izbjeglim obiteljima iz Ukrajine koje se trenutno nalaze na području Pule


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

U suradnji s humanitarnom udrugom "Istra Pomaže, sav prikupljeni novac od kotizacija doniran je izbjeglim obiteljima iz Ukrajine koje se trenutno nalaze na području Pule

Rio Ave pobjednička je ekipa jučerašnjeg malonogometnog turnira humanitarnog karaktera održanog na Verudeli u Puli, a u povodu 30 godina navijačke podrške pulskih Demona prvoligašu NK Istra 1961.

U suradnji s humanitarnom udrugom "Istra Pomaže", sav prikupljeni novac od kotizacija doniran je izbjeglim obiteljima iz Ukrajine koje se trenutno nalaze na području Pule.

Prikupljeno je 2.000 kuna i ponešto namirnica.

Drugo mjesto osvojila je ekipa 'Netko iz mase', treće 'Los Amigos', a četvrto 'Juniori futsal Pula'.

Većina prijavljenih ekipa bila je s područja Puljštine, a članovi Demona su također imali svoje četiri ekipe. No, pokazalo se da im od terena ipak bolje 'leže' tribine. Naime, njihove su ekipe natjecanje okončale još u skupinama.

Završnica je ipak pripala timovima koji su redovni na malonogometnim turnirima.

Prvo mjesto nagrađeno je navijačkim rekvizitima Demona, šalovima i majicama. Drugoplasirana ekipa osvojila je pet kilograma mesa, a trećeplasirana gajbu piva.


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.