Sport i rekreacija

PRVO KOLO LIGE ZA KADETE

HRVANJE GRČKO-RIMSKIM STILOM: Jure Rajković iz Istarskog borca osvojio prvo mjesto za kadete do 66. kg

Pulski hrvač zabilježio je četiri pobjede, dok se Dario Knežević i Slaven Rajković ostali bez plasmana


 
1 min
Istra24
foto: Istarski borac

Pulski hrvač zabilježio je četiri pobjede, dok se Dario Knežević i Slaven Rajković ostali bez plasmana

U subotu su u Zagrebu hrvači Istarskog borca sudjelovali su na ovogodišnjem prvom kolu lige za kadete u  hrvanju grčko - rimskim stilom.Na turniru su sudjelovali domaći i strani natjecatelji, a za IB su nastupili Jure Rajković, Dario Knežević i Slaven Rajković.

U kategoriji do 66 kilograma nastupilo je 14 kadeta., a među njima i Jure Rajković koji s četiri pobjede Jure osvaja prvo mjesto.

Dario Knežević, koji  nastupio je u kategoriji do 71 kg i Slaven Rajković u kategoriji do 80 kg. ostali su bez plasmana.

Pulske borce pratili su treneri Nebojša Džombić i Matteo Pavičić.

Kolo je organizirao Hrvački klub Sesvete, a suorganizatori su Hrvatski hrvački savez i Savez hrvačkih športova Grada Zagreba


Nastavite čitati

Sabor sutra raspravlja o demografskoj revitalizaciji Hrvatske

U predloženoj se strategiji govori i o učinkovitoj integraciji doseljenika u hrvatsko društvo, odnosno o osiguravanju kvalitetnih uvjeta za rad i život u novoj sredini. Uz to, dokument predviđa smanjenje emigracije te povratak dijaspore i recentnih iseljenika u zemlju

HND pozvao premijera Plenkovića da prestane prozivati novinare

''Premijer Plenković nije i ne može biti glavni urednik hrvatskih medija'', ističu u novinarskoj strukovnoj organizaciji. Pojasnili su i kako je uloga novinara, novinarki i medija da propituju osobe na položaju moći i ukazuju na nepravilnosti u sustavu jer na taj način čuvaju demokraciju i drže odgovornima pred javnošću osobe izabrane da obnašaju funkcije vlasti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.