Sport i rekreacija

PETO KOLO ISTARSKE ZIMSKE LIGE U TRČANJU

Krnica prvi put domaćin zimskim trkačima - najbrži Edi Pašić i Anja Mikuž

Sljedeće kolo održat će se u Rapcu, u nedjelju 21. siječnja


 
1 min
Istra24

Sljedeće kolo održat će se u Rapcu, u nedjelju 21. siječnja

I u novoj 2024. godini nastavljen je niz kola Istarske zimske lige u trčanju powered by Plava Laguna, a ovaj put peto kolo održano je prvi put na sasvim novoj lokaciji - u Krnici. Zaljubljenike u trčanje dočekala je vrlo zahtjevna staza duljine 7.200 metara koja je zapravo osvojila i titulu kao najzahtjevnija u ovoj ligi.

Najbolji trkači na glavnoj utrci

Edi Pašić iz SRK Running Foxa pokazao je vrhunsku formu te je drugoplasiranog Marka Horvata iz AK Maksimvs ostavio za više od minutu iza sebe. Treći je u ukupnom poretku bio Jan Poropat iz susjedne Slovenije.

Prvoplasirana žena bila je Anja Mikuž iz Slovenije koja je ostvarila značajnu prednost u odnosu na svoje protivnice.

U posebnom dijelu programa održane su i dječje utrke na kojima je odaziv bio odličan.

I mališani su pokazali čvrstu volju i otrčali svoje staze

Odličnu organizaciju kola potpisuju TZ Općina Marčana, Robert Buršić, Robert Vareško i Alen Buršić. Slijedeće kolo održat će se u Rapcu, već ove nedjelje 21. siječnja.

Rezultati glavne trke: 1. Edi Pašić 0:26:48; 2. Marko Horvat 0:28:13; 3. Jan Poropat 0:28:39; 4. Benjamin Skok 0:28:46; 5. Bojan Ivošević 0:29:41; 6. Anja Mikuž 0:29:44; 7. Marko Merlin 0:30:00; 8. Furlan Ervin 0:30:23; 9. Peter Kozlovič 0:30:40; 10. Andi Škrgat 0:30:51.

Prvih pet žena: 1. Anja Mikuž 0:29:44; 2. Jana Kotar Ilijaš; 3. Sandra Martinović 0:35:12; 4. Syu Poropat 0:35:59; 5. Ana Marija Božac 0:37:34


Nastavite čitati

Istra
 

Turistička sezona? Radost za neke, tuga za podstanare

Vijesti o pulskom festivalu, reportaža o redu na 40 stupnjeva i priča, mit o otoku Cissi (istarskoj Atlantidi), požar u Bala i priča o Europsko-kulturnom-sportskom centru koji romska zajednica gradi u u mjestašcu Želiski pored Barbana obilježile su ovu subotu * Sutra pišemo o problemima podstanarstva u turističkoj Puli i simpatičnoj inicijativi istarskog vrtlara kojoj je cilj ukazati na važnost samoniklog bilja

Istra
 

U Bujama obnovljena kapelica Sv. Andrije

Na području Buja nalazi se ukupno 24 mjesta s kapelicama, što znači da preostaje još 20 kapelica za obnovu ili izgradnju. Cilj je povezati ih u šetnicu radi razvoja religijskog turizma

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.