Sport i rekreacija

JEDRILIČARI ULJANIKA

Marko Puljiz srebrni na prvoj kriterijskoj regati klase Optimisti u sezoni 2022/23

Ema Grabar bila je treća ukupno i ujedno prva među djevojkama, a Una Krivić zauzela je četvrto mjesto, druga među djevojčicama.


 
1 min
Istra24

Ema Grabar bila je treća ukupno i ujedno prva među djevojkama, a Una Krivić zauzela je četvrto mjesto, druga među djevojčicama.

Marko Puljiz, član JK Uljanik, odlično otvorio novu natjecateljsku sezonu u klasi Optimist osvojivši drugo mjesto na prvoj kriterijskoj regati regije sjever za 2022/23 godinu.
U tri dana jedrenja u Rapcu i pet odvoženih plovova najbolji Uljanikovac je bio Marko Puljiz, koji je regatu završio na ukupno drugom mjestu, iza Borne Mohača iz Crikvenice. Ema Grabar bila je treća ukupno i ujedno prva među djevojkama, a Una Krivić zauzela je četvrto mjesto, druga među djevojčicama.Plasman ostalih:5. Matteo Matković7. Edi Jurman9. Luka Pahljina10. Roman Mohorović20. Ivano Kaić22. Noel Matković, ujedno do 12. godina
23. Ivan Družeta41. Leon Matković51. Juraj Lencović


Nastavite čitati

Pula
 

Posjetitelji sarajevskog festivala ubuduće će prema pulskom konceptu uživati u 'Doručku s autorom'

"Prvi Bookstan organizirali smo povodom 20. godina Buybooka tek s idejom da nekim događajem obilježimo taj važan datum. Na kraju je to preraslo u Međunarodni festival knjiga koji se već sedam godina održava prve srijede u srpnju i u tri dana maratonski održi više od 30 programa. Od početka na festivalu predstavljamo najbolje autore s domaće i regionalne scene, a tradicionalna je postala i naša književno- kritičarska radionica u kojoj svake godine sudjeluje odabranih 20-ak polaznika", rekao je direktor Bookstana Damir Uzunović

Pula
 

Damir Prhat jedini kandidat na natječaju za pročelnika. Idući tjedan ima pismeno testiranje i intervju

Nakon onog za pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu, Grad Pula je ovih dana objavio nekoliko novih natječaja. U planu je zapošljavanje višeg stručnog suradnika 1. za prometno redarstvo, stručnog suradnika i komunalnog redara. Planira se i zapošljavanje višeg stručnog suradnika za zaštitu okoliša, a čak sedam kandidata javilo se za posao referenta za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.