Sport i rekreacija

odluke disciplinskog suca

NK Istra kažnjen s 10 tisuća kuna zbog pirotehnnike na stadionu

U 32. minuti Demoni su bacili zapaljivu baklju u teren za igru, sudac je zaustavio igru, a prekid je trajao 45 sekundi


 
1 min
Istra24

U 32. minuti Demoni su bacili zapaljivu baklju u teren za igru, sudac je zaustavio igru, a prekid je trajao 45 sekundi

Nogometni klub NK Istra 1961 kažnjen je s 10 tisuća zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom zadnje utakmice Istra 1961 – Rijeka, piše prvahnl.hr

U 32. minuti Demoni su bacili zapaljivu baklju u teren za igru, sudac je zaustavio igru, a prekid je trajao 45 sekundi.

U 35. minuti, zapaljiva baklja na tribini, u 38. minuti "dimna zavjesa" - 20 zeleno-žutih dimnih kutija.

U 64. minuti ispaljene su konfete s tribine koje su završile u terenu za igru. U 77. minuti zapaljeno je pet zapaljivih baklji, jedna bljeskalica na tribini. U 89. minuti zapaljena je jedna baklja na tribini.


Nastavite čitati

Istra
 

Grad Rovinj-Rovigno uveo aplikaciju za ocjenjivanje zadovoljstva građana

Građani koji žele ocijeniti dobivenu uslugu, morati će skenirati QR kod kojim će otvoriti razgovor putem WhatsApp-a. Za započeti ocjenjivanje, potrebno je poslati bilo koju poruku (primjerice „pozdrav“ ili samo jedno slovo) kojom se otvara cijeli set pitanja te se nude opcije odgovora * Cilj aplikacije jest osvještavanje djelatnika da u osnovi svi oni pružaju uslugu građanima te da se od njih iznad svega očekuje ljubaznost i profesionalnost

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.