Sport i rekreacija

NAGRADE ZA PROŠLOGODIŠNJI RAD

Pulski karatisti Goran Fazlović i Elena Brletić najbolji u županiji u svojim kategorijama

Karate klub Pula tijekom 1. kola Županijske lige proteklog vikenda nagrađen za trud i rad u minuloj godini


 
1 min
Istra24

Karate klub Pula tijekom 1. kola Županijske lige proteklog vikenda nagrađen za trud i rad u minuloj godini

Tijekom 1. kola Županijske lige u borbama za sve uzraste, a u organizaciji Karate saveza Istarske županije dodijeljena su priznanja.

Činilo se to prema uzrasnim kategorijama za najuspješnije sportaše i sportašice za 2021.godinu.

Karate klub Pula, tom prilikom, dobio je dva priznanja. Otišla su Goranu Fazloviću za najuspješnijeg sportaša i Eleni Brletić za najbolju kadetkinju.

Događaj je održan u porečkoj dvorani Žatika.


Foto: Karate klub Pula

Nastavite čitati

Pula
 

ZLATNA KARATE CURA Puljanka Elena Brletić: "Sestra mi je graciozna i trenira ples, a ja sam se htjela malo više tući!"

'Najteža protivnica dosad bila mi je cura koju sam pobijedila u finalu prvenstva države. Ne gubi živce dok čeka. Strpljiva je. U ovom sportu važni su faktori mirnoća i strpljivost. Jer u suprotnom krene srljanje. A ona zna isprovocirati protivnicu da joj uđe s distance u klinč, uvjeri je da joj može 'ući,' a onda te sačeka. Karate te uči da se ne smiješ dati isprovocirati, ni u borbi ni u životu', veli Elena 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.