Sport i rekreacija

DVA SATA PRAVE SPORTSKE BORBE I SRDAČNOSTI

SUDJELOVALO OKO 300 MALIŠANA IZ VRTIĆA: Danas u Rovinju održano finale 19. Olimpijskog Festivala Dječjih Vrtića za Istarsku županiju

Djeca su se natjecala u 5 kategorija: trčanje 50m, štafeta 4x25m, bacanje teniske loptice, skok u dalj s mjesta i nogomet * Prvo mjesto pripalo je vrtiću "Neven" iz Rovinja, pehar za Fair Play osvojio je dječji vrtić „Medulin“ iz Medulina


 
2 min
Istra24
foto: Sportska zajednica Istarske županije

Djeca su se natjecala u 5 kategorija: trčanje 50m, štafeta 4x25m, bacanje teniske loptice, skok u dalj s mjesta i nogomet * Prvo mjesto pripalo je vrtiću "Neven" iz Rovinja, pehar za Fair Play osvojio je dječji vrtić „Medulin“ iz Medulina

U organizaciji Sportske zajednice Istarske županije, Sportske zajednice Grada Rovinja, Saveza sportske rekreacija „sport za sve“ Istarske županije i domaćina Dječjeg vrtića „Neven“ Rovinj-Rovigno završeno je još jedno uzbudljivo i atraktivno Finale 19. Olimpijskog Festivala Dječjih Vrtića za Istarsku županiju.

Natjecanje se održalo u Rovinju, dana 07.06.2023. na nogometnom stadionu NK “Rovinj”. Samom natjecanju prisustvovali su uvaženi gosti i predstavnici Grada Rovinja, Istarske županije i Hrvatskog Olimpijskog odbora.

Sudjelovalo oko 300 mališana iz 7 vrtića s područja cijele Istre koji su izborili ulazak u završnicu kao najbolje plasirani vrtić održanog natjecanja u svojim gradovima i općinama. Jedno veliko hvala svim odgajateljima i voditeljima koji su odradili vrhunski posao vodeći i bodreći svoje mališane.

Vrtići koji su sudjelovali na Festivalu:

1. Dječji vrtić „VELI VRH“ iz Pule
2. Dječji vrtići „Neven“ ROVINJ-ROVIGNO
3. Dječji vrtić „MEDULIN“ grupa Bubamare iz Medulina
4. Dječji vrtić „RADOST“ iz Poreča
5. Dječji vrtić „PJERINA VERBANAC“ iz Labina
6. Dječji vrtić „OLGA BAN“ iz Pazina
7. Dječji vrtić „DUGA“ iz Umaga

Nakon puna dva sata prave sportske borbe i srdačnosti u 5 kategorija (trčanje 50m, štafeta 4x25m, bacanje teniske loptice, skok u dalj s mjesta i nogomet) prva tri mjesta zauzeli su:

-prvo mjesto: Dječji vrtići „Neven“ ROVINJ-ROVIGNO
-drugo mjesto: Dječji vrtić „PJERINA VERBANAC“ iz Labina
-treće mjesto: Dječji vrtić „DUGA“ iz Umaga
-pehar za Fair Play ove godine osvojio je: Dječji vrtić „Medulin“ iz Medulina

Još jednom veliko hvala osoblju Dječjeg vrtića „Neven“ Rovinj-Rovigno i ravnateljici Orbanić Sandri, Savezu sportske rekreacije „sport za sve“ Istarske županije i predsjedniku Krelja Aldu te Zboru atletskih sudaca Istre i nogometnim sucima na pomoći pri organizaciji i vođenu samog natjecanja.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.