Sport i rekreacija

UPISI DO NEDJELJE

(VIDEO) Mauro Perković poziva vas u nogometni kamp GNK Dinamo u Umagu

Mauro Perković, branič Dinama i bivši nogometaš Istre pozvao je u kratkom videu sve zainteresirane na prijavu za Dinamov kamp koji će se održati u razdoblju 21.- 25. lipnja u Umagu


 
2 min
Istra24

Mauro Perković, branič Dinama i bivši nogometaš Istre pozvao je u kratkom videu sve zainteresirane na prijavu za Dinamov kamp koji će se održati u razdoblju 21.- 25. lipnja u Umagu

Nogometni klub Umag poziva sve zainteresirane na prijavu na Dinamov kamp koji organiziraju na svojim terenima u razdoblju 21.6.-25.6.2023. godine. Radi se o vjerojatno najkvalitetnijem kampu u RH ove godine na koji dolaze treneri Dinama koji dugi niz godina osvajaju razna hrvatska i europska prvenstva, stručnjaci koji će tijekom 5 dana u Umagu održati 10 treninga s zainteresiranom djecom koja se prijave na kamp.

Prijave su otvorene za djecu od 6-16 godina, a treninzi se održavaju ujutro i poslijepodne. Ukoliko iz udaljenijih klubova bude više od 10 prijavljene djece NK Umag sudjelovati će u pokrivanju troškova prijevoza. Cijena kampa iznosi 230 EUR po sudioniku, a omogućeno je plaćanje u dvije rate, zaključno s 21.6.2023. godine. Prijave na kamp zaprimaju se putem prijavnice koja se nalazi u nastavku te na društvenim mrežama do ove nedjelje, a za sve dodatne upite roditelji se mogu obratiti na brojeve mobitela koji su navedeni u našim objavama ili na e-mail uprava@nkumag.hr

Treneri koji sudjeluju na kampu su:

• Milan Bošnjak – trener koji je u Dinamu već 10 godina, ima UEFA A trenersku
licencu te preko 50 kampova koje je organizirao.
• Andjelko Ivanjko – trener koji je u Dinamu već 15 godina, ima UEFA A licencu,
organizirao je preko 40 kampova po cijelom svijetu.
• Jakov Guja - 10 godina u Dinamu, UEFA A trener, glavni trener U9 GNK Dinama
• Antonio Šišić - UEFA Pro trener, glavni trener U8 GNK Dinama
• Bruno Franjić - trener za individualni rad i kondicijsku prioremu pionira i kadeta

Ovo je prva ovakva suradnja između nekog istarskog kluba i GNK Dinama te se s
entuzijazmom iščekuje nastavak suradnje i tijekom sljedećih godina. Kampovi na kojima
sudjeluje Dinamo sa svojim trenerima jedinstvena su prilika za sve mlade, talentirane
nogometaše i nogometašice s obzirom na kvalitetu i neponovljivo iskustvo koji ovakvi
kampovi donose. Na kamp su dobrodošli svi, bez obzira na pozicije, iskustvo ili nogometno znanje zbog toga što ovakvi kampovi, osim napretka u igri služe i za upoznavanje nogometa kao sporta, zaljubljivanja u igru s loptom, a sigurni smo da će ono što će ponijeti sa sobom biti od neprocjenjivog značaja za svako dijete koje bude sudjelovalo na kampu.

 Mauro Perković, branič Dinama i bivši nogometaš Istre pozvao je u kratkom videu sve zainteresirane na prijavu za Dinamov kamp koji će se održati u razdoblju 21.6.-25.6. u Umagu. 

Mauro je jedan od rijetkih igrača iz Istre koji je zaigrao za hrvatskog prvaka, a u videu je izrazio zadovoljstvo zbog toga što Dinamo dolazi u njegovu Istru. Inače, na Dinamov kamp u Umagu do sada je prijavljeno preko 100 djece koje će trenirati najbolji treneri iz Dinamove škole nogometa koja je poznata kao jedna od najboljih na svijetu te koja godinama proizvodi igrače koji nastupaju na vrhunskoj razini.  S početkom ljeta i djeca iz Istre moći će sudjelovati na treninzima kakvi se provode u Dinamu, a osim samog treniranja, Dinamovi treneri pratiti će i talentirane nogometaše. "


Nastavite čitati

Istra
 

Brojni mališani sudjelovali u prezentaciji sportskih klubova

Slogan „Poreč-grad sporta" koji se često koristi kako bi se istaknuo sportski duh Poreča vrijedi i više kada se vidi veličina i brojnost sportske zajednice u čijem sklopu djeluje 47 sportskih klubova i udruga u 35 različitih sportova, s više od 3.500 članova, od kojih se redovno natječe njih oko 1.900, a među njima ima najviše onih najmlađih

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.