Svijet

Užas u četvrti Sunset Park u Brooklynu

Najmanje 13 ozlijeđenih u podzemnoj željeznici u New Yorku, pronađeni eksplozivi

CNN i drugi mediji izvijestili su da je ustrijeljeno najmanje pet osoba, pozivajući se na izvore u njujorškoj vatrogasnoj službi


 
1 min
HINA
Hina

CNN i drugi mediji izvijestili su da je ustrijeljeno najmanje pet osoba, pozivajući se na izvore u njujorškoj vatrogasnoj službi

Više ljudi je ustrijeljeno, a najmanje 13 ozlijeđeno u utorak u njujorškoj podzemnoj željeznici gdje su vlasti pronašle nedetonirane eksplozivne naprave, objavila je vatrogasna služba.

Do incidenta je došlo ujutro na postaji podzemne željeznice 36th Street u četvrti Sunset Park u Brooklynu, javljaju mediji. 

CNN i drugi mediji izvijestili su da je ustrijeljeno najmanje pet osoba, pozivajući se na izvore u njujorškoj vatrogasnoj službi.

Nije još razjašnjeno uključuje li broj ranjenih osoba i one koji su ustrijeljeni. 

Glasnogovornik njujorške policije rekao je Reutersu da su policajci izašli na mjesto događaja, ali nisu imali pojedinosti o broju ranjenih osoba.

Njujorška policija upozorila je stanovnike da se klone tog područja, poznatog po uspješnoj kineskoj četvrti, pogledu na Kip slobode i na Industry City, prostran kompleks koji je postao dom mnogih kreativnih tvrtki.

Na mjestu događaja je puno policajaca, uključujući teško naoružane policajce i desetke policijskih vozila i vozila hitne pomoći, pokazuju video snimke.


Nastavite čitati

Svijet
 

UGROŽNE GOMILE I GRADINE: Solarne elektrane u Hercegovini uništavaju baštinu staru 4000 godina

„Svugdje u svijetu prije takvih aktivnosti provode se arheološke studije o utjecaju na baštinu. Nažalost naše institucije su devastirane“, rekao je pročelnik studija Arheologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Tino Tomas za RTV HercegBosne. Pojasnio je kako najveću odgovornost za uništavanje povijesne baštine snose institucije koje izdaju potrebne dozvole za gradnju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.