Život

tjedan cjeloživotnog učenja

Besplatne radionice u Diopteru - naučite sve o masaži ili kako izraditi životopis i predstaviti se poslodavcu

Radionice su usmjerene na promociju cjeloživotnog učenja i besplatne su za sve zainteresirane sudionike. Održavat će se u prostorijama Dioptera - Trierska 7 u Puli


 
1 min
Borka Petrović

Radionice su usmjerene na promociju cjeloživotnog učenja i besplatne su za sve zainteresirane sudionike. Održavat će se u prostorijama Dioptera - Trierska 7 u Puli

Povodom 16. Tjedna cjeloživotnog učenja, koji se ove godine organizira pod motom "Provježbaj mozak", a kojeg organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, od 26. rujna do 2. listopada Diopter - otvoreno učilište otvara svoja vrata prošlim i budućim polaznicima predstavljajući radionice na popularne teme:

  • u utorak 27. rujna, 18 sati, interaktivna radionica pod nazivom “Masaža u svakodnevnom životu”
  • u srijedu 28. rujna, 18 sati, radionica o besplatnim programima edukacije na temu digitalnih vještina organizirana u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje putem vaučera
  • u četvrtak 29. rujna, od 9 do 15 sati, interaktivna radionica  “Digitalni alati za izradu životopisa i predstavljanje poslodavcu”

Radionice su usmjerene na promociju cjeloživotnog učenja i besplatne su za sve zainteresirane sudionike. Održavat će se u prostorijama Dioptera - Trierska 7 u Puli.
Broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju na telefon (052) 501 - 500 ili  na mail: diopter.pula@gmail.com.

Sudionike očekuju i iznenađenja i nagrade.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.