Egzodus u pulskoj zračnoj luci. Zaposlenici daju otkaze, otišli i vatrogasci, iz uprave priznaju da su pod „snažnim pritiskom“
Neki radnici otkaz su dali nakon manje od mjesec dana
Radionicu vode naši poznati eko poljoprivrednici i proizvođači eko-bire Kampanjola Dorian Siljan i Darko Pekica
Radionicu vode naši poznati eko poljoprivrednici i proizvođači eko-bire Kampanjola Dorian Siljan i Darko Pekica
Na eko-gastro radionici "Disco soup s Kampanjolom" koja će se održati u petak 14. lipnja u 19 sati, kuhat će se slasna jela od ostataka eko povrća, domaćeg sira i pivskog ječma.
Kuhat će se u Savičenti, u bireriji Kampanjola uz disko note majstora Marka Grpca iz Radione Re-Geppetto.
Radionica, na kojoj će polaznici učiti kako smanjiti otpad od hrane i kako kreativno iskorisiti ostatke hrane, održava se u sklopu edukativnih aktivnosti Pula Herculanee i Zelene Istre.
Radionicu vode naši poznati eko poljoprivrednici i proizvođači eko-bire Kampanjola Dorian Siljan i Darko Pekica.
Radionica je bespplatna, a javni događaj otvoren za sve. No potrebne su prijave na mail: ured@zelena-istra.hr
Prema podacima istraživanja koje je 2021. provelo Ministarstvo gospodarstva u Hrvatskoj godišnje nastane oko 290 tisuća tona otpada od hrane. Oko 76 posto tog otpada odnosi se upravo na kućanstva, što je 54 kilograma po stanovniku!
- Velik dio toga možemo izbjeći promjenom navika. Dođite na radionicu i naučite kako, pozivaju organizatori.
Neki radnici otkaz su dali nakon manje od mjesec dana
Goran Mihovilović, tajnik i sportski direktor MNK Stanoinvest futsal Pula povlači se s funkcije tajnika i napušta klub? Detalje donosimo sutra * Kao i svake subote objavit ćemo tekst na istrovenetskom dijalektu. Sutrašnji je posvećen glumici Petri Blašković i njenoj radio emisiji "Ciaciolada con la Petra" * Problemi u pulskoj Zračnoj luci. Opet. Velik broj zaposlenika dalo otkaz. Detalje otkrivamo sutra
Da rilevare che nelle varie motivazioni la giuria ha elogiato la maturità espressiva, la validità narrativa, la perizia tecnica, la creatività, la sceneggiatura, il montaggio e in particolare il buon uso del dialetto istroveneto
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.