Život

Uspješan početak sezone natjecanja

Gimnastičarke kluba sportsko-ritmičke gimnastike Gazela iz Pule ostvarile zapažene rezultate u Ljubljani

Najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji ostvarila je Niki Ivetić osvojivši 3. mjestou vježbi s obručem,a kategoriji juniorki 2.mjesto osvojile su ritmičarke Sara Fabris, Dora Galić, Ana Polčić i Lana Miletić.


 
1 min
Istra24

Najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji ostvarila je Niki Ivetić osvojivši 3. mjestou vježbi s obručem,a kategoriji juniorki 2.mjesto osvojile su ritmičarke Sara Fabris, Dora Galić, Ana Polčić i Lana Miletić.

Gimnastičarke kluba sportsko-ritmičke gimnastike Gazela iz Pule uspješno su proteklog vikenda u Ljubljani otvorile sezonu natjecanja.

iz individualnog apsolutnog i grupnog slobodnog programa prisustvovale na međunarodnom natjecanju Bubble cup u Ljubljani. Natjecale su i gimnastičarke iz Australije, Čilea, Italije, Austrije, Njemačke, Slovenije i Hrvatske i to njih preko 250. 

Za KSRG Gazela u individualnom apsolutnom programu nastupile su mlađe kadetkinje Niki Ivetić i Jana Kancijanić. Najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji ostvarila je Niki Ivetić osvojivši 3. mjestou vježbi s obručem, dok je u vježbi s loptom osvojila 5. mjesto. 

Jana Kancijanić  zauzela je 6. mjesto u vježbi bez rekvizita te s obručem.Također uspješne bile su i ritmičarke koje su za KSRG Gazela nastupile u grupnom slobodnom programu. U kategoriji juniorki 2.mjesto osvojile su Sara Fabris, Dora Galić, Ana Polčić i Lana Miletić.


Nastavite čitati

Svijet
 

Čelnik francuskih socijalista: Ljevica će složiti vladu, ali ne ovaj tjedan

„Ništa se neće dogoditi prije 18. srpnja”, rekao je Olivier Faure za televiziju France 2, referirajući se na datum prve sjednice novog saziva Narodne skupštine. Nova popularna fronta (NFP), nabrzinu sastavljena stranačka koalicija od socijalista, zelenih, komunista i ekstremno lijeve, euroskeptične Nepokorene Francuske (LFI) Jean-Luca Mélenchona, pobijedila je na izborima ranije ovaj mjesec, no nema većinu za samostalno vladanje

Svijet
 

Biden pozvao Amerikance da smire strasti nakon atentata na Trumpa

Pucanje na Trumpa “poziva sve nas da se odmaknemo”, rekao je Biden u obraćanju kraćem od sedam minuta. Srećom, Trump nije ozbiljno ozlijeđen, rekao je. “Ne možemo dopustiti da se ovo nasilje normalizira. Politička retorika u ovoj zemlji postala je vrlo užarena. Vrijeme je da se smiri", rekao je. "Svi imamo odgovornost da to učinimo."

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.