Život

Uspješan početak sezone natjecanja

Gimnastičarke kluba sportsko-ritmičke gimnastike Gazela iz Pule ostvarile zapažene rezultate u Ljubljani

Najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji ostvarila je Niki Ivetić osvojivši 3. mjestou vježbi s obručem,a kategoriji juniorki 2.mjesto osvojile su ritmičarke Sara Fabris, Dora Galić, Ana Polčić i Lana Miletić.


 
1 min
Istra24

Najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji ostvarila je Niki Ivetić osvojivši 3. mjestou vježbi s obručem,a kategoriji juniorki 2.mjesto osvojile su ritmičarke Sara Fabris, Dora Galić, Ana Polčić i Lana Miletić.

Gimnastičarke kluba sportsko-ritmičke gimnastike Gazela iz Pule uspješno su proteklog vikenda u Ljubljani otvorile sezonu natjecanja.

iz individualnog apsolutnog i grupnog slobodnog programa prisustvovale na međunarodnom natjecanju Bubble cup u Ljubljani. Natjecale su i gimnastičarke iz Australije, Čilea, Italije, Austrije, Njemačke, Slovenije i Hrvatske i to njih preko 250. 

Za KSRG Gazela u individualnom apsolutnom programu nastupile su mlađe kadetkinje Niki Ivetić i Jana Kancijanić. Najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji ostvarila je Niki Ivetić osvojivši 3. mjestou vježbi s obručem, dok je u vježbi s loptom osvojila 5. mjesto. 

Jana Kancijanić  zauzela je 6. mjesto u vježbi bez rekvizita te s obručem.Također uspješne bile su i ritmičarke koje su za KSRG Gazela nastupile u grupnom slobodnom programu. U kategoriji juniorki 2.mjesto osvojile su Sara Fabris, Dora Galić, Ana Polčić i Lana Miletić.


Nastavite čitati

Svijet
 

Oppenheimer nakon nagrade SAG-a juriša k Oscaru

Irski glumac Cillian Murphy, u ulozi znanstvenika J. Roberta Oppenheimera, osvojio je nagradu za najboljeg filmskog glumca, a njegov kolega Robert Downey Jr. za najboljeg sporednog glumca. Murphy je rekao da se ovom profesijom počeo baviti nakon što je pokušao ostvariti glazbenu karijeru i često se osjećao kao "uljez", rekao je Murphy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.