Život

za starije od 60 godina

Keramičke radionice u Gerontološkom centru Vila Trapp

Održat će se četiri susreta petkom od 17.30 do 19 sati, a start je u petak 8. travnja. Voditelj radionice je poznati keramičar Igor Fabris


 
1 min
Borka Petrović
Ilustracija: Pixabay

Održat će se četiri susreta petkom od 17.30 do 19 sati, a start je u petak 8. travnja. Voditelj radionice je poznati keramičar Igor Fabris

Nakon pauze radi epidemije ponovno kreću keramičke radionice u Gerontološkom centru Vila Trapp (Budicinova 11 Pula), za osobe starije od 60 godina.

Održat će se četiri susreta, petkom od 17.30 do 19 sati, a start je u petak 8. travnja.

Svrha radionica je da se polaznici upoznaju s vrstama, načinima dekoracije keramičkih predmeta i spoznaju terapeutski učinak gline kao medija. Kroz četiri susreta polaznici će usvojiti potrebna znanja za samostalnu dekoraciju predmeta od keramike.

Voditelj radionice je poznati keramičar Igor Fabris, a prijave i dodatne informacije moguće su na broj 099/ 323 05 87 (Ana Rumak).


Nastavite čitati

Pula
 

BIRA SE UMJETNIČKI RAVNATELJ PULA FILM FESTIVALA Pavo Marinković: "Prijavit ću se na natječaj, posao nije završen" - Zlatko Vidačković: "Kandidirat ću se"

Prije godinu i pol dana za mjesto umjetničkog ravnatelja PFF-a, osim tada izabranog Pava Marinkovića i Zlatka Vidačkovića, kandidirali su se i povjesničarka umjetnosti i kustosica Paola Orlić, producentica Zdenka Gold, filmski i glazbeni kritičar Željko Luketić, redatelj David Lušičić, redatelj i pisac Sergej Stanojkovski, glumac Igor Galo i skladatelj filmske glazbe Ozren K. Glaser * Ovaj put umjetnički ravnatelj bira se na četiri godine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.