republika - dugi
Život

PRIJAVE DO 29. OŽUJKA

MARČANA Na uskršnji ponedjeljak degustacija vina, sira i meda, uz proljetnu šetnju kroz prirodne i povijesne ljepote Mutvorana, Cokuna, Velikih i Malih Vareški te Šegotića

Degustacijsku šetnju 1. travnja organizira Turistička zajednica Općine Marčana, u suradnji s lokalnim proizvođačima * Kotizacija je 40 eura


 
1 min
Istra24

Degustacijsku šetnju 1. travnja organizira Turistička zajednica Općine Marčana, u suradnji s lokalnim proizvođačima * Kotizacija je 40 eura

Budite prvi na prvom Wine, Cheese & Honey Stroll-u za prvi april! I to nije šala, već ugodna degustacijska proljetna šetnja za vinoljupce kroz prirodne i povijesne ljepote Mutvorana, Cokuna, Velikih i Malih Vareški te Šegotića.

Istražite nove vizure u pratnji lokalnih vodiča i upoznajte ponudu proizvođača s područja općine Marčana. Uzduž pet degustacijskih stanica kušati će se 15 sorti vina, 5 vrsta sira te 3 vrste meda.  Po tri vrste nagrađenih vinskih etiketa predstaviti će  vina Diković, Kalavojna, Memento, Siljan i Šegota. Uz obilazak farme Stancije Kumparička kušati će se 5 vrsta sira i upoznati rad i život na selu, dok će API Raponja ponuditi kušanje 3 vrste meda u kombinaciji s pršutom, sirom i orasima.

Uz opuštenu šetnju, Ljiljana Miloš i Luka Faraguna provesti će vas 8 kilometara dugom kružnom stazom. Okupljanje sudionika je kod lože u Mutvoranu s polaskom u 11 sati. Predviđenog trajanje degustacijske šetnje je 3-4 sata.

Kotizacija po sudioniku iznosi 40€. Obvezne su prijave na info@tzmarcana.com ili na telefon 052 823 696, najkasnije do 29.03.2024. u 12 h ili do popunjenja grupe.

Degustacijsku šetnju organizira Turistička zajednica Općine Marčana u suradnji s lokalnim proizvođačima vina, sira i meda. U slučaju kiše, manifestacija se odgađa za naknadni termin.


Nastavite čitati

Istra
 

Arhitektonsko-urbanistički sklad istarskih naselja žrtvuje se na oltaru turizma i apartmanizacije

Ližnjan pošto poto želi izgledati kao Medulin, smislenoj arhitekturi i estetskim mjerilima je i ovo mjesto na jugu Istre u dobroj mjeri odavno reklo zbogom * Filip Zoričić htio smanjiti cijene parkiranja u Puli, ali je Pula Parking bio protiv * Objavili smo ekskluzivni videointervju s legendarnim automobilistom Marijom Andrettijem * Sutra objavljujemo "znakovite" odgovore IDS-a na naša predizborna pitanja, ispričat ćemo priču o jednom zidiću, jednoj mački i pucnju te kroz primjer iz Žminja pokazati kako se može dobro poslovati i u središnjoj Istri * Donosimo i razgovor s Rozalijom Javoran, dobitnicom Grba Grada Pule

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.