Kad ima vremena pomaže mami u obiteljskom restoranu u Grožnjanu te podjednako voli i zna pripremati slana jela i slastice. Počela je kuhati u djetinjstvu uz oca i baku, a ljubav prema kuhanju naslijedila je od oca
Kad ima vremena pomaže mami u obiteljskom restoranu u Grožnjanu te podjednako voli i zna pripremati slana jela i slastice. Počela je kuhati u djetinjstvu uz oca i baku, a ljubav prema kuhanju naslijedila je od oca
Pred kandidatima MasterChefa našla se sinoć prva kutija iznenađenja ispod koje su se krila ogledala koja su simbolički obilježila temu njihovog prvog izazova. Natjecatelji su dobili zadatak pripremiti jelo koje ih najbolje opisuje. Najbolje tanjure su imali Dominik, Ivan i Gaia, 18-godišnja Umažanka koja je naprosto oduševila žiri.
Gaia Zec inače je, završila srednju školu u Sloveniji, a trenutačno studira na visokoj poslovnoj školi u Rijeci. Radila je mjesec dana u restoranu kao pomoćna kuharica, a poslovnu je školu upisala kako bi mogla napredovati u ugostiteljstvu i voditi vlastiti restoran. Kad ima vremena pomaže mami u obiteljskom restoranu u Grožnjanu te podjednako voli i zna pripremati slana jela i slastice. Počela je kuhati u djetinjstvu uz oca i baku, a ljubav prema kuhanju naslijedila je od oca koji je ujedno i veliki fan MasterChefa.
Gaia je žiriju servirala slatko jelo od kruške koje je nazvala „Gaini karakteri“.
- Ovo jelo zbilja izgleda s kao jelo s MasterChef potpisom, rekao je Damir čim je vidio njezin tanjur.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.