Život

Nepovoljno vrijeme

Obavijest iz HAK-a: Oprezno vozite, kolnici su mokri i skliski

Prilagodite brzinu i razmak između vozila


 
1 min
HINA

Prilagodite brzinu i razmak između vozila

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a ponegdje ima i magle pa iz Hrvatskog autokluba (HAK) u srijedu ujutro pozivaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak.

Do 18. veljače u 17 sati zbog radova je za sav promet zatvorena državna cesta DC228 Ozalj-Karlovac između naselja Mahično i Gornje Pokupje. Obilazak za vozila do 3,5 tone je: Ozalj-Zajačko selo-Podbrežje-Zorkovac-Goršćaki-Mahićno, a za vozila iznad 3,5 tone: Ozalj-Zajačko selo-Podbrežje-Brezarić-Draganić. Obilazak za naselje Priselci je od državne ceste u Donjem Pokupju po nerazvrstanoj cesti kroz naselje Brodarci u Ulici Brdo te po makadamskoj cesti do naselja Priselci.

U prekidu je katamaranska linija 9308 Mali Lošinj - Cres - Rijeka. Izmjena je u trajektnoj liniji 602 Vis-Split na način da trajekt u putovanju iz luke Vis isplovi u 16,30 sati (umjesto u 15,30),a iz luke Split u 19 sati (umjesto u 18,30 sati).


FOTO: HAK

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.