Život

u subotu, 15. siječnja

Oproštaj od kluba Uljanik jušto u podne

Dođite i mirnim prosvjedom pokažite da ste protiv ovakvog načina uništavanja kulturne baštine grada Pule, poziva se u Eventu kojeg je na Facebooku kreirao sam Klub Uljanik


 
1 min
Klub Uljanik je otvoren 1965. godine

Dođite i mirnim prosvjedom pokažite da ste protiv ovakvog načina uništavanja kulturne baštine grada Pule, poziva se u Eventu kojeg je na Facebooku kreirao sam Klub Uljanik

- Dragi ljudi, dođite u subotu, 15. siječnja 2022. jušto u podne na Oproštajku od kluba Uljanik, to je ujedno i zadnji dan - bit će primopredaja vlasti nakon koje - naš i vaš najdugovječniji klub Uljanik odlazi u povijest s novim vlasnikom. Dođite i mirnim prosvjedom pokažite da ste protiv ovakvog načina uništavanja kulturne baštine grada Pule, poziva se u Eventu kojeg je na Facebooku kreirao sam Klub Uljanik.

Dva samačka hotela

Podsjetimo, prostor Rock kluba Uljanik, koji je bio u vlasništvu tvrtke Uljanik Standard, a posljednja je dva desetljaća vodio zakupac Željko Ilić, prodan je zajedno s ovom tvrtkom novom vlasniku, poduzetniku Iliji Lovriću iz Galižane. Osim kluba Uljanik Lovrić je kupnjom ove tvrtke postao i vlasnik i dva samačka hotela u centru grada, koji su nekada bili u vlasništvu Uljanika. I za njih je najavljeno rušenje iako u njima još uvijek živi stotinjak ljudi najslabijeg imovinskog statusa.

Butik hotel i restoran?

Ilić mora iseliti do 15. siječnja, a za tu je lokaciju predviđena nova namjena. Plan vlasnika je naime ovdje sagraditi butik hotel i restoran.

Za sada je svoj dolazak na oproštaj potvrdilo stotinjak Puležana, a koliko će ih se doista doći oprostiti od ovog kultnog mjesta vidjet ćemo uskoro.


Foto: Klub Uljanik

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.