Život

nebo u svim bojama

Pogledajte nestvarno lijepe smiraje dana u Štinjanu

S nama ih je podijelila Štinjanka koja predivne fotografija ovog mjesta često objavljuje na Facebook stranicama Visit Štinjan/Pula te na taj način popularizira ovaj dio Pule


 
1 min
Borka Petrović

S nama ih je podijelila Štinjanka koja predivne fotografija ovog mjesta često objavljuje na Facebook stranicama Visit Štinjan/Pula te na taj način popularizira ovaj dio Pule

Za kraj dana donosimo vam nekoliko predivnih fotografija smiraja dana i zalaska sunca iz Štinjana. Točnije, snimljene s Puntižele i Hidrobaze.

S nama ih je podijelila Štinjanka koja predivne fotografija ovog mjesta često objavljuje na Facebook stranicama Visit Štinjan/Pula te na taj način popularizira ovaj dio Pule.

Uživajte!


Nastavite čitati

Pula
 

(FOTO) KAD GARAŽE POSTANU APARTMANI U srazu parkiranih automobila i dostavnih vozila polupana su stakla, udubljene karoserije...

Činjenica je da službenog parkinga (osim u jednom dijelu mjesta gdje je 20 parkirnih mjesta) u Štinjanu nema, a mjesto ljeti nabuja od turista i vozila. Brojni su Štinjanci svoje garaže prenamijenili u apartmane. Osim što se sada sami nemaju gdje parkirati, parkirati nemaju gdje ni njihovi turisti. Stoga je pomama za parkirnim mjestom ogromna - a gdje bolje parkirati nego na mjesni trg?!

Pula
 

"NAĆI ĆEMO MI NJEGA" Policija još traga za vozačem Citroena pulskih registracija koji je izazvao sudar u Štinjanu - troje s lakšim ozljedama

U Golfu je, uz vozača, bilo dvoje djece koje su odvezeni u pulsku bolnicu. Zadobili su lakše tjelesne ozljede * "Iz Citroena C3 udaljili su se vozač i još jedna osoba. Trenutno su nedostupni. Poduzeli smo daljnje radnje kako bismo ih pronašli. Tražimo u biti vozača. Naći ćemo mi njih", kazao nam je malo prije dežurni policijski službenik.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.