(VIDEO) Pogledajte kako se rade Šišanski cannoni. Recept otkriva nona Annamaria Benčić
Glavni cilj ovog projekta je brižno čuvati kulinarsku tradiciju naših dragih baka, a kako to radi nona Annamaria Benčić iz Šišana pogledajte u videu
Bit će riječi o pravilnoj prehrani u svakodnevnom životu, planiranju obroka te će se dati konkretni primjeri za dobro izbalansirane kvalitetne marende za sve poslovne ljude koji nemaju puno vremena za pripremu svojih obroka
Bit će riječi o pravilnoj prehrani u svakodnevnom životu, planiranju obroka te će se dati konkretni primjeri za dobro izbalansirane kvalitetne marende za sve poslovne ljude koji nemaju puno vremena za pripremu svojih obroka
U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu 11. listopada u Velikoj vijećnici Grada Poreča s početkom u 13 sati održat će se predavanje "Zdrave marende na poslu".
Predavanje će, kako kažu iz Grada Poreča, obuhvatiti uvodni dio o pravilnoj prehrani u svakodnevnom životu, planiranje obroka te će se dati konkretni primjeri za dobro izbalansirane kvalitetne marende za sve poslovne ljude koji nemaju puno vremena za pripremu svojih obroka. Primjeri su jednostavni, lako dostupni te ne zahtijevaju dugo kuhanje.
Cilj je motivirati i dati ideje onima koji žele unaprijediti kvalitetu svakodnevne prehrane na poslu i kod kuće. Predavanje će održati Nina Penezić Blažević, mag. nutr., voditeljica Odjela za promociju zdravih stilova života u Službe za javno zdravstvo i promicanje zdravlja pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije.
Predavanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno se prijaviti na email adresu: gospodarstvo@porec.hr do utorka 10. listopada do 14 sati.
Glavni cilj ovog projekta je brižno čuvati kulinarsku tradiciju naših dragih baka, a kako to radi nona Annamaria Benčić iz Šišana pogledajte u videu
Ukoliko još niste obavili božićno-novogodišnju kupovinu donosimo vam nekoliko ideje za originalne darove
Jeste već kupili darove? Ukoliko niste sutra vam donosimo vodič kroz božićnu kupnju koja se vodi načelom: lokalno, autohtono, ručno rađeno. Donosimo i priču o Puležanu koji po Istri lovi posve neobične stvari. I to ne puškom nego aparatom. Za sebe kaže "Nisam ja fotograf, ja sam školovani zidar”
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.