Život

projekt PROVODE ZELENA ISTRA I HERCULANEA

Radiona Re-Geppetto u gostima u Općini Marčana

Radionica „Sam(a) svoj majstor” održat će se u petak, 10. svibnja u 18 sati u Mjesnom domu u Orbanićima * Broj mjesta na radionici je ograničen te je potrebno prijaviti se


 
2 min
Istra24
Ilustracija: Screenshot

Radionica „Sam(a) svoj majstor” održat će se u petak, 10. svibnja u 18 sati u Mjesnom domu u Orbanićima * Broj mjesta na radionici je ograničen te je potrebno prijaviti se

Imaš kvar u apartmanu usred sezone: došlo je do kratkog spoja, zaštopao se sifon, pušta voda... a nemoguće je doći do majstora? Budi sam(a) svoj majstor! Prijavi se na besplatnu edukativno-praktičnu radionicu svladavanja osnovnih popravaka u kućanstvu i nauči kako koristiti osnovni alat, što učiniti ako dođe do kratkog spoja ili ako treba zatvoriti ventil za vodu, odštopati sifon, izbušiti ili zakrpati rupu u zidu...

Radionica će se održati u petak, 10. svibnja od 18 do 19:30 sati u prostoru Mjesnog doma u Orbanićima. Ova radionica prvenstveno je namijenjena malim iznajmljivačima s područja Općine Marčana te je cilj osnažiti žene i muškarce u osnovnim vještinama popravljanja. Popravljanjem i pravilnim održavanjem uređaja produžujemo životni vijek proizvoda i smanjujemo stvaranje glomaznog i elektroničkog otpada.

Radionicu vodi majstor i voditelj Radione Re-Geppetto Marko Grbac Knapić koji će iz vlastitog iskustva prenijeti osnovno znanje kao i praktične trikove. Radionica uključuje teorijski i praktični dio.

Broj mjesta na radionici je ograničen te je potrebno prijaviti se na info@tzmarcana.com ili na broj telefona 052 823 696 do 9. svibnja (do 10 sati). Prednost pri prijavi imaju mali iznajmljivači s područja Općine Marčana.

Dio je to serije edukativnih radionica namijenjenih svim građanima, s ciljem osvještavanja o važnosti pravilnog odvajanja otpada i upoznavanja s mogućnošću ponovne upotrebe različitih materijala koju provode komunalno poduzeće Pula Herculanea d.o.o. u partnerstvu s udrugom Zelena Istra.


Nastavite čitati

Istra
 

Turistička sezona? Radost za neke, tuga za podstanare

Vijesti o pulskom festivalu, reportaža o redu na 40 stupnjeva i priča, mit o otoku Cissi (istarskoj Atlantidi), požar u Bala i priča o Europsko-kulturnom-sportskom centru koji romska zajednica gradi u u mjestašcu Želiski pored Barbana obilježile su ovu subotu * Sutra pišemo o problemima podstanarstva u turističkoj Puli i simpatičnoj inicijativi istarskog vrtlara kojoj je cilj ukazati na važnost samoniklog bilja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.