Život

srijedom u 18 sati

Satovi njemačkog u Rojcu uz volonterku Virginiu iz Berlina

Volonterka Virginia Richrath iz Berlina, koja boravi u Puli u sklopu Volonterskog projekta Saveza udruga Rojca, nudi satove njemačkog jezika od 6. travnja


 
1 min
Borka Petrović

Volonterka Virginia Richrath iz Berlina, koja boravi u Puli u sklopu Volonterskog projekta Saveza udruga Rojca, nudi satove njemačkog jezika od 6. travnja

Ukoliko ste od onih koji ste oduvijek htjeli (na)učiti njemački jezik, prava prilika je pred vama.

Volonterka Virginia Richrath iz Berlina, koja boravi u Puli u sklopu Volonterskog projekta Saveza udruga Rojca, nudi satove njemačkog jezika od 6. travnja u Dnevnom boravku u ROJC-u.

Nastava će biti na engleskom jeziku, svake srijede u 18 sati u trajanju od 45 minuta.

Ako ste zainteresirani prijavite se na e-mail evs.surojc@gmail.com


FOTO: Facebook

Nastavite čitati

Pula
 

Marko Ristić, koncesionar kafića "Šumi more" na Valkanama: "Investitor u 'Hotel Valkane' ne govori istinu o koncesiji nad kupalištem!"

Marko Ristić: "Prvo su mi u petak pismeno izjavili: 'S naše strane, za vas neće biti promjena. U ovom trenutku smo fokusirani samo na gradnju hotela u napuštenom kamenolomu. Za slučaj da Grad u budućnosti raspiše javni natječaj za dodjeljivanje koncesije na plažu, nemamo konkretnih planova'. No, nakon što sam ih podsjetio na Kostićevu izjavu koju je izrekao proljetos na prezentaciji projekta Hotel Valkane za novinare u Max Cityiju, maca je popapala jezik. Nitko mi se više nije javio. Zatim sam nazvao i našao se sa Zoranom Kostićem"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.