Život

kiše ni dalje na vidiku

Stiže druga marčana bura

Uvod je to u period hladnijeg vremena u Istri. Na našem području i dalje će se zadržati pretežno sunčano, vjetrovito i hladno vrijeme


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Uvod je to u period hladnijeg vremena u Istri. Na našem području i dalje će se zadržati pretežno sunčano, vjetrovito i hladno vrijeme

Stiže nam druga marčana bura koja će prema kraju dana postupno jačati.

Uvod je to u period hladnijeg vremena u Istri. Na našem području i dalje će se zadržati pretežno sunčano, vjetrovito i hladno vrijeme.

Idući tjedan vrijeme nam može prirediti i pokoje iznanađenje, u vidu pljuska snijega, ali pravih ciklona jednostavno nema, donosi Istramet.


Nastavite čitati

Istra
 

Najbolje malvazije imaju Bastian i Deklić koji je uz Benvenutija i šampion među teranima. Titulu Best in Show ponijela je grčka Monemvasia Malvasia iz 2011.

„S veseljem ističem kako je broj platinastih medalja veći nego prošlih godina. Posebno nas veseli što su čak tri svježe istarske malvazije osvojile platinastu medalju. To samo potvrđuje izvrsnost autohtone sorte malvazije istarske, usprkos zahtjevnoj berbi 2023. godine", istaknuo je predsjednik udruge Vinistra, Luka Rossi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.